Treningsleir for linjemenn med svensk drahjelp!

Sebastian Johansson
Sebastian Johansson

I november dukker det opp en ypperlig anledning for linjemenn som vil bli bedre: Treningsleir med noe av det ypperste Norden har å by på av de som «har gjort det sjæl»!

Vi snakker om ingen ringere enn Sebastian Johansson, stjerne som Guard hos Marshall University (NCAA FBS), og som sågar rakk å tilbringe litt tid med San Diego Chargers tidligere i år etter at han ble signert i kjølvannet av årets NFL Draft. Johansson ble blant annet kåret til All-Conference under senior-sesongen sin i fjor, og startet på offensiv linje for Marshall i 3 sesonger. Nå kommer Sebastian Johansson til Lillestrøm for å bidra til at norske linjemenn blir bedre!

Johansson er heller ikke alene. Eric Håkansson, med lang fartstid på defensiv linje fra bl.a. Carlstad Crusaders og Eidsvoll 1814s, er også med som instruktør på treningsleiren. Han vil -ikke overraskende- ha ansvaret for defensive linjemenn under treningsleiren.

evoshield-logo

Det er EvoShield Scandinavia -hvor Percy Croffie-Siame er en sentral figur- i samarbeid med Lillestrøm Starfighters som står som arrangør i det som har blitt hetende EvoShield Scandinavia Lineman Camp.

Det koster 599,- kroner å delta på treningsleiren, som foregår lørdag 19. og søndag 20.november i Slora Idrettspark på Strømmen. Oppstart er lørdag morgen med registrering i tidsrommet 08:00-09:30, og foregår hele dagen lørdag før det hele avsluttes kl. 13:30 søndag. Vi har sett treningsplanen, og den har et vel gjennomtenkt innhold.

Treningene foregår ute på kunstgress, men deler av arrangementet (som filmanalyse) er innendørs. Treningsleiren er åpen for alle over 18 år uansett kjønn, og vi vil tro det er nytteverdi også for spillere som normalt er å finne på andre posisjoner. Det er mulighet for overnatting for spillere som kommer langveis fra, eller som simpelthen ønsker å bli over natten fra lørdag til treningen starter søndag morgen.

Frist for påmelding er mandag 7.november.

Du finner mer informasjon om arrangementet, inkludert påmeldingsskjema, på Lillestrøm Starfighters sin hjemmeside her:

Registration open: The EvoShield Scandinavia Lineman Camp
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x