U15: Halvspilt serie – vi oppsummerer status og ser fremover!

U15-serien er nå rett rundt halvspilt i det planlagte serieoppsettet. Med ett lag som har trukket seg underveis blir det noen færre oppgjør enn man forventet ved sesongstart, men det er allikevel en god porsjon kamper som gjenstår å spille!

I denne artikkelen tar vi en rask kikk på status siden sist gang vi rapporterte, og ser hva som venter av oppgjør de kommende par ukene også. Det er ellers slik at vi rapporterer resultatene på Facebook-siden vår hver helg. I tillegg legger forbundet ut de offisielle resultatene og tabellen på sin side kort etter at kamphelgene er over, og det finner du her.

 

Kamphelgen 16-17.september

Det ble kun spilt en kamp denne helgen, ettersom Åsane Seahawks trakk seg fra seriespillet tidligere i uka – deres kamper forsvant dermed ut fra U15-realiteten for resten av høsten. Kampen som ble spilt gikk søndag 17.september, og så de på det tidspunktet ubeseirede byrivalene Oslo Vikings og Vålerenga Trolls gjøre opp seg i mellom på Frogner stadion. Det ble en forholdsvis jevn affære men måltavla så allikevel ikke blodjevn ut når 4.periode var over: 0-28 og klar seier til Vålerenga Trolls som med rette kan kalle seg hovedstadens beste U15-lag for øyeblikket! Spørsmålet er naturligvis om de etterhvert kan kalle seg Norges beste for 2017 også…

 

Kamphelgen 23-24.september

Nok en helg med kun én kamp, og søndag 24.september var det igjen hjemmekamp for Oslo Vikings. Denne gang var det Eidsvoll 1814s som kom på besøk til Frogner stadion. Eidsvoll hadde kun spilt én kamp tidligere i sesongen før denne kampen, og da vant de klart. Slik skulle det bli 24.september også, om enn ikke like klart som Trolls vant mot Vikings uka før. 19-38 var sluttresultatet som fornøyde Eidsvollinger kunne ta med seg hjem fra Oslo.

 

Tabellsituasjonen akkurat nå

Som oppsummert ovenfor er det altså to kamper som er spilt siden forrige oppsummering. Det er:

  • Oslo Vikings vs. Vålerenga Trolls: 0-28
  • Oslo Vikings vs. Eidsvoll 1814s: 19-38

Det gir følgende tabell når alle lagene nå er registrert med to kamper foruten Oslo Vikings som har spilt hele 4:

  1. Vålerenga Trolls, 2-0
  2. Eidsvoll 1814s, 2-0
  3. Oslo Vikings, 2-2
  4. Lillestrøm Starfighters, 0-2
  5. Åsane Seahawks, 0-2

Det er verdt å merke seg (som du finner i den offisielle tabellen) at Vålerenga Trolls har til gode å slippe inn poeng i årets serie. De har riktignok også til gode å møte det andre ubeseirede laget i årets seriespill; Eidsvoll 1814s. Men: Det skjer snart!

 

Kamphelgene som kommer

Kommende helg er det endelig to kamper igjen! Lørdag 30.september får Lillestrøm Starfighters besøk av Oslo Vikings, og søndag 1.oktober tar Vålerenga Trolls i mot Eidsvoll 1814s på Frogner stadion, hvor Trolls har tilhold mens kommunen herjer vilt på Jordal kunstgress de kommende årene. Vinneren av det oppgjøret er utvilsomt i førersetet når det gjelder å bli kåret til Norges beste U15-lag 2017!

14-15.oktober skulle det egentlig vært to kamper, men ettersom Seahawks trakk seg blir det kun én, og den går søndag 15.oktober. Da er det på ny hjemmekamp for Lillestrøm Starfighters, som tar i mot Vålerenga Trolls.

Etter det gjenstår de to siste serierundene; de kommer vi tilbake til i vår neste oppsummeringsartikkel om et par ukers tid!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x