U15: Kampene så langt og veien fremover

U15-serien er et par uker gammel, og vi tar en kikk på resultatene som har kommet og hva som venter de nærmeste par ukene!

I U15-serien er det fem lag som har kommet seg til startstreken. De har alle nå vært i aksjon, og det ser ut til å ha vist seg at en likhet med U19-nivået er at vi ser på en serie med minst 2 nivåer internt i selve serien.

 

Kamphelgen 2-3.september

Første kamphelg var 2-3.september, hvor det foregikk to kamper. Lørdag 2.september hadde Åsane Seahawks besøk av Vålerenga Trolls. Det endte med klar borteseier til et mannsterkt bortelag mot et hjemmelag som ikke hadde like mange spillere å rutte med. 0-36 og seier til Trolls altså.

Søndag 3.september var det Lillestrøm Starfighters som hadde hjemmekamp. De tok i mot et Oslo Vikings som sleit seg til en borteseier i et oppgjør mellom to svært jevne lag. Så var det da også kun 1 poeng som skulle skille på måltavla når dommeren løftet ballen og markerte at kampen var over: 6-7 og nok en seier til et Oslo-lag.

 

Kamphelgen 9-10.september

I helgen vi nettopp har passert var det nok en gang 2 kamper; en på lørdag og en på søndag. Lørdagens kamp gikk mellom Åsane Seahawks som denne gang hadde Oslo Vikings på besøk. Det endte som forrige uke med borteseier for et lag fra hovedstaden, og etter å ha tatt en 0-20 ledelse til halvtid skulle det til slutt ende 7-33 i favør Oslo Vikings.

Søndag tok Lillestrøm Starfighters i mot Eidsvoll 1814s i sistnevntes første kamp for sesongen. Det begynte jevnt, og stod på et tidspunkt 13-14. Det var da også halvtidsresultatet, men deretter var det bortelaget og deres dobbelt så store kampdagsroster for alle penga. 13-42 som sluttresultat og klar borteseier til 1814s, som også har spillere fra Kolbotn Hunters med seg denne sesongen.

 

Tabellsituasjonen akkurat nå

Følgende kamper er altså spilt:

  • Åsane Seahawks vs. Vålerenga Trolls: 0-36
  • Lillestrøm Starfighters vs. Oslo Vikings: 6-7
  • Åsane Seahawks vs. Oslo Vikings: 7-33
  • Lillestrøm Starfighters vs. Eidsvoll 1814s: 13-42

Det gir denne foreløpige tabellen:

  1. Oslo Vikings, 2-0
  2. Vålerenga Trolls, 1-0
  3. Eidsvoll 1814s, 1-0
  4. Lillestrøm Starfighters, 0-2
  5. Åsane Seahawks, 0-2

 

Kamphelgene som kommer

De to neste ukene er like som de to foregående i forstand av at det er to kamper hver helg, og en lørdag samt en søndag. Eidsvoll 1814s tar i mot Åsane Seahawks førstkommende lørdag, mens ‘Battle of Oslo’ venter søndag 17.september når Oslo Vikings ønsker velkommen til Vålerenga Trolls i en kamp som vil fortelle mye om hvorvidt Trolls (og potensielt 1814s) er flere steg foran røkla, eller om Oslo Vikings i løpet av noen få små uker har tettet det gapet og er med som en konkurrent helt i toppen.

For Trolls sin del er det ny kamp på Frogner stadion også helgen etterpå, men da som hjemmelag når de tar i mot et Åsane Seahawks de allerede har vist seg klart bedre enn. Spørsmålet er om Åsane kan redusere avstanden poengmessig mellom dem denne gang kontra resultatet i Bergen.

Søndag 24.september ser Frogner stadion enda en gang en kamp, og da med Oslo Vikings som hjemmelag. De skal bryne seg på Eidsvoll 1814s, og etter den kampen er nok mye rundt styrkeforholdene i serien klargjort. Det blir spennende å se, og ikke minst spennende å se hvilke(t) lag som utvikler seg mest i løpet av seriespillet!

 

Vi gleder oss til fortsettelsen, og setter pris på å få tilsendt resultater straks kampene er ferdig, samt ikke minst bilder, film og kamprapporter! Undertegnede som skriver denne saken bor langt unna nærmeste bane hvor U15-kamper foregår i høst, og får derfor ikke fulgt serien spesielt tett. Med andre ord: Hjelp mottas med takk 😉

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x