Velkommen til vår nye webside!

Hei, og velkommen!

25.november 2013 publiserte vi facebook-siden Amerikansk Fotball, og nå 1 år etter publiserer vi websiden for Amerikansk Fotball også!

Websiden, som blir å finne her på TNFJ.com sitt subdomene amfotball.tnfj.com, markerer en mer permanent tilstedeværelse for oss, hvor det vi publiserer blir enklere å finne igjen senere. Vi ser at mye av det vi skriver og deler med oss er saker man kan ha glede av å søke opp seinere også, og da tror vi at denne websiden som du akkurat nå leser på, er veien å gå.

Her vil vi legge ut våre egne artikler, blogginnlegg, gjesteinnlegg, linker, intervjuer, kampfilmer, rankinger, ressurser for trenere og spillere, og mye, mye mer. Hvis du er en av de mange nordmenn (eller andre som forstår norsk!) som har fått øynene opp for den fantastiske idretten amerikansk fotball; ja – da inviterer vi deg til å kikke igjennom websiden vår. Du finner helt sikkert noe av verdi!

Vi gjør oppmerksom på at siden er «work in progress» de første månedene. Blant annet skal vi migrere mye av det vi har lagt ut på facebook-siden hit. Det vil også si at det blir lagt ut en del materiale som blir tilbakedatert. Hvis du har kommentarer til noe du savner, menyer du ikke forstår, ting du gjerne vil bidra med selv – ikke nøl med å kontakte oss!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x