Dame-VM er i gang: Alt livestreames!

VM i amerikansk fotball for kvinner startet i går, 24.juni. Sent på kvelden lørdag norsk tid gikk den første kampen, og flere fulgte i løpet av natten og morgentimene søndag.

Første kamp ut var Finland mot Storbritannia i en kamp mellom Europas best rangerte lag (og pussig nok også Europas VM-deltakere). Det endte i en nervepirrende avslutning hvor Finland banket på døren, men til slutt var det britene som trakk det lengste strået og vant 27-21. Dermed fikk de noe å juble for etter en VM-oppladning som har vært alt annet enn enkel.

Den andre kampen i mesterskapet var USA mot Mexico. Det ble ikke overraskende god kontroll fra USA sin side, hvor også norske (dobbelt statsborgerskap..) Sonja Drangsholt var med på morroa!  USA vant 29-0.

Sonja har egne fans tilstede på arrangementet, og det er ingen tvil om at engasjementet er på topp:

Norske fans er på plass! Foto: Privat.

Den tredje og siste kampen i natt var oppgjøret mellom vertsnasjonen Canada og Australia. Det har knyttet seg en del spenning til hva den australske trenerstaben med Jen Welter (med tidligere treneroppdrag i NFL bak seg) kan få til med troppen sin. I morgentimene var uansett svaret at Canada er noen nummer for store, og det ble seier 31-6 til vertene ved første hinder!

VM-kampene livestreames gratis på nett, og du finner dem ved å følge linken nedenfor:

Watch 2017 IFAF Women’s World Championship live

 

Du kan også følge med via en rekke andre kanaler, blant annet er det opprettet en egen Twitter-konto for VM som samler mye informasjon. Den finner du her.

Neste runde med kamper er 27.juni, med finalerunden 30.juni. Vi gleder oss!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x