Amerikansk Fotball Podkast – Episode 11

soundcloud_final_1

Her har du episode 11 av Amerikansk Fotball Podkast! Vi tar for oss det som har foregått i seniorseriene siden sist, og lærer mer om det å livestreame gjennom en samtale med de som er best på det innen norsk amerikansk fotball!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Jon T. Bakken er primus motor for Norges beste og mest erfarne livestreamings-team. Vi har snakket med ham og fått forklart hvordan de opererer for å få til det de til stadighet leverer på en ypperlig måte!
  • Vi nærmer oss NM-sluttspillet, og kikker på hva som har skjedd de siste ukene i Eliteserien, hvor mange av lagene som kan vinne Norgesmesterskapet befinner seg.
  • I tredje periode av sendingen er det 1. og 2.divisjon som får fokuset vårt. Hvilke lag snuser på NM blant 1.divisjonslagene? Hvordan står det til i 2.divisjon? Hvem er på vei oppover, og hvem har brattere oppoverbakke enn de andre for tiden?
  • Fjerde periode er på løpende tid i denne sendingen, og er derfor kort! Her nevner vi litt rundt statistikker og Amerikansk Fotball wiki’en, samt kommer med noen oppfordringer til deg som lytter – vi vil gjerne ha innspill!

Sendingen er delt inn i 4 perioder. Denne gang er 2 av dem på ca. 10 minutter, mens 2.periode er rundt det dobbelte, samt at 4.periode er veldig kort. Totalt er sendingen på 45 minutter og 22 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programledere for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Jon T. Bakken, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x