Amerikansk Fotball Podkast – Episode 2

soundcloud_final_1

Her har du Episode 2 av Amerikansk Fotball Podkast! Denne gang har vi Super Bowl-fokus i første halvdel av sendingen, inkludert besøk av Jørgen B. Hoff! Jørgen ser du også på Super Bowl-sendingen til Viasat, hvor han som vanlig er en del av studiopanelet.

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. iTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi snakker om Super Bowl og hva Amfotball.com legger ut av saker i tilknytning til Super Bowl 50!
  • Vi snakker med Jørgen B. Hoff om hans tanker rundt sesongen, forhåndstipsene i hans omfattende VG-artikkel før sesongstart, og selvsagt: Super Bowl 50
  • Intervju med Martin Söderberg hos det svenske forbundet angående den store endringen de har gjort i serieoppsettet hos søta bror
  • Intervju med hovedtrener for landslaget, Jørgen Benestad-Johansen, om landslagsåret 2016!

Sendingen er delt inn i 4 perioder som hver varer ca. 10 minutter og da har et hovedtema hver. Totalt er sendingen på 45 minutter denne gang.

Relevante linker:

Programledere for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen og Patrick Hamnøy

Gjester i denne sendingen: Jørgen B. Hoff, Martin Söderberg, Jørgen Benestad-Johansen

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x