Amerikansk Fotball Podkast – Episode 26

soundcloud_final_1

Amerikansk Fotball Podkast er tilbake med episode 26! I denne episoden tar vi for oss Bergen Storm, importer i Eliteserien 2017, utviklingsleir i regi av forbundet, landslag og ikke minst alle årsakene folk finner på for å ikke møte på treninger de burde møtt på!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Bergen Storm er tilbake på banen! Hva er historien bak at laget reiser seg fra de døde? Vi har fått et par av ildsjelene bak Storm inn i studio.
  • Hvilke importspillere får vi se i Eliteserien 2017? Vi tar for oss det vi vet så langt og ser nærmere på spillere og trenere som er på vei til en stadion nær deg!
  • Det har vært arrangert utviklingsleir for juniorer i regi av forbundet nylig; hva er planen for landslag og treningsaktiviteter i regi av AFN i tiden som kommer? Vi har fått landslagssjefen med oss i studio!
  • Hva er gyldige årsaker til å ikke møte på trening? Eller rettere sagt: Hva slags fjas finner folk på som unnskyldninger for å fete seg hjemme på sofaen istedenfor? Det ser vi nærmere på i lys av en nylig publisert artikkel som fikk mye oppmerksomhet!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver, riktignok med noe variasjon. Sendingen er på totalt 51 minutter og 59 sekunder.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Bård Strøm, Thomas Bringsli Midtun, Jørgen Benestad-Johansen og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x