Amerikansk Fotball Podkast – Episode 27

soundcloud_final_1

Det er klart for fullt fokus på 1.divisjon 2017 her i Amerikansk Fotball Podkast! I episode 27 tar vi for oss Kristiansand Gladiators, Kolbotn Hunters, Haugesund Hurricanes og Olavs Menn. Vi har intervjuet alle de fire lagene som utgjør årets 1.divisjon for å bli bedre kjent med hvor de står, hvor de går, og hva de har gjort i oppkjøringen til årets sesong!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi snakker med Kristiansand Gladiators. Var avgjørelsen om å trekke seg fra toppdivisjonen i 2015 riktig? Hva har skjedd siden dengang, hvor står laget nå, og hva gjør de om laget vinner 1.divisjon 2017?
  • Vi snakker med Kolbotn Hunters. Bli kjent med den svært lange amerikansk fotball-bakgrunnen til deres hovedtrener Frank Vallée! Og: Hvorfor er de å finne i 1.divisjon nå? Hva er ambisjonene i tiden som kommer?
  • Vi snakker med Haugesund Hurricanes. Ny sesong i 1.divisjon; hvordan ligger laget an, og hvordan har de forberedt seg siden fjorårets sesong sluttet? Amerikanske Devin Gray blir sentral – hvem andre er lagets fremste spillere å legge merke til?
  • Vi snakker med Olavs Menn. Nytt system, ny quarterback…hvordan ligger Sarpingene an, og hva tenker de om fremtiden etter 2017 hvis det blir serieseier?

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver, riktignok med noe variasjon. Sendingen er på totalt 36 minutter og 39 sekunder.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Kay Daniel Stokke Tobiassen, Frank Vallée, Andreas Hustoft og Travis Cornwell.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x