Amerikansk Fotball Podkast – Episode 28

soundcloud_final_1

Vi nærmer oss seriestart; hvordan ligger Eliteserielagene an? Vi har snakket med 3 av dem i denne podkast-episoden! I tillegg tar vi for oss det triste fenomenet med lag som trekker seg fra seriespill i en debatt som faktisk ble en debatt…Det er klart episode 28 i Amerikansk Fotball Podkast!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Vi snakker med Lura Bulls. Hvordan ligger Bulls an før sesongen 2017? Hvem er egentlig deres importspiller Chandler Whittlesey? Hva tenker hovedtrener Alexander Durazo om de nye importreglene?
  • Vi snakker med Vålerenga Trolls. Hvordan ligger Trolls an før sesongen 2017? Spiller Trolls uten importer også i år? Hva tenker hovedtrener Scott Boer om de nye importreglene?
  • Vi snakker med Oslo Vikings. Hvordan ligger Vikings an før sesongen 2017? Hva er forhistorien til deres nye hovedtrener Derek Mann? Hva tenker han om de nye importeglene, og hva gjør Oslo Vikings med QB-posisjonen i år?
  • Også i 2017 er forsesongen preget av lag som trekker seg fra seriespill. Vi oppsummerer hva som har skjedd, og tar debatten rundt problemet dette representerer!

Sendingen er delt inn i 4 perioder på rundt 10 minutter hver, riktignok med noe variasjon. Sendingen er på totalt 54 minutter og 1 sekund.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Alexander Durazo, Scott Boer, Derek Mann, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x