Amerikansk Fotball Podkast – Episode 35

soundcloud_final_1

Vi snakker om NM med poengtrekk og TV-avtale blant det som dukker opp underveis, vi snakker om hvordan det har gått i årets Superserie – den svenske toppdivisjonen. Vi tar også for oss hva som har skjedd i 1.divisjon og i Eliteserien siden sist. Velkommen til episode 35 av Amerikansk Fotball Podkast; den siste før sommeren!

I tillegg til at Amerikansk Fotball Podkast finnes her på denne siden, så vil du også finne oss via andre kanaler som er mer typiske for podkaster, som f.eks. acastiTunes, Stitcher og Soundcloud. Om du har tips til andre kanaler som er relevante for hvordan du hører podkaster, så gi oss gjerne de tipsene. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger på innholdet; ikke minst innspill på hva du har lyst å høre mer om!

I denne episoden finner du, i rekkefølge:

  • Det er tid for årets NM-sluttspill! Dramatikk rundt poengtrekk førte til endringer i hvem som kom med i semifinalene. Vi tar for oss dette, samt NM-finalen og det faktum at den skal sendes direkte på TV for første gang noensinne!
  • Hvordan har det gått i den svenske toppdivisjonen, Superserien, i år? Vi har med oss en hovedtrener fra ett av lagene i Superserien og diskuterer både resultater og veien fremover!
  • Hva har skjedd i 1.divisjon? Vi ser på kampene de to siste rundene i årets seriespill!
  • Hva har skjedd i Eliteserien? Vi ser på kampene de to siste rundene i årets seriespill!

Sendingen er delt inn i 4 perioder, hvor periodene denne gang varierer mellom 8 og 20 minutter i lengde. Sendingen er på totalt 53 minutter og 33 sekunder denne gang.

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Patrick Hamnøy

Gjester og intervjuobjekter i denne sendingen: Leo Billgren og Jarle Magnus Henriksen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x