Avstemning: Hvem vinner 1.divisjon 2017?

Foto: Monica Ericson

Om ca. 2 måneder er det sesongstart, og det gjelder også for landets nest høyeste nivå – 1.divisjon! Faktisk er det slik at det skulle gått en kamp om nøyaktig 2 måneder, og Kolbotn Hunters skulle tjuvstartet sammen med Drammen Warriors allerede 20.april, mens resten av seriene sparker i gang 22.april. Nå blir det dessverre ikke slik fordi Drammen trakk seg, og vi vet foreløpig ikke hva det betyr for serieoppsettet.

Derimot vet vi hvem de andre lagene på nivået er, og 4 lag står klare til sesongåpning med et håp og mål om å vinne kamper. Det laget som vinner flest kamper har naturligvis en fabelaktig flott sjanse til å vinne 1.divisjon, og vårt spørsmål knytter seg til det.

Mye har endret seg siden 1.divisjon 2016. Av 5 lag i fjorårets 1.divisjon, er det nå kun 2 av dem som fortsatt er med. Drammen Warriors trakk seg som nevnt fra seriespillet, mens NTNUI Nidaros Domers og Åsane Seahawks befinner seg i Eliteserien etter et litt uventet opprykk dit.

Foto: Lukasz Kadziolka

Olavs Menn og Haugesund Hurricanes er fortsatt å finne på dette nivået. De har fått selskap av Kristiansand Gladiators og Kolbotn Hunters. Gladiators rykket opp etter å ha dominert i fjorårets 2.divisjon, mens Kolbotn Hunters fikk et tilbud på høsten i fjor om å ta steget de også, noe de takket ja til. Om det i kjølvannet av Drammens frafall er slik at et annet lag (hallo, Tønsberg Raiders!) også flyttes opp vet vi ikke, men vi har våre tvil til at det er en god løsning på nåværende tidspunkt. Skulle det skje må vi korrigere litt i avstemningen – den tid, den glede 😉

La oss ta en kort oppsummering av de deltakende lagene:

  • Haugesund Hurricanes: Hadde opp- og nedturer i fjorårets seriespill, og det skal bli spennende å se om de greier å bli mer stabile i år. Ryktene forteller om minst 1 svært spennende nytilgang, men er dybden god nok til å gi kvalitet på nok plasser slik at man kan vinne hele divisjonen?
  • Kolbotn Hunters: Endelig 1.divisjon, og stallen ser ut til å vokse. Vil laget som har spilt et slags throwback-angrep til 90-tallet fortsette med det også i 1.divisjon, og vil det lykkes på en slik måte at man slår de tre andre lagene?
  • Kristiansand Gladiators: Fra NM-gull til helt ute, til parademarsj gjennom 2.divisjon. Det har vært noen begivenhetsrike år på Sørlandet. Fortsetter turen mot Eliteserien, eller blir det noen skjær i sjøen som bremser roturen tilbake til det forgjettede land?
  • Olavs Menn: Viste gode takter i fjor, og har mannskapet kombinert med organisasjonen og kunnskapen til å fortsette en spennende progresjon. Men er det mer hype enn realitet?

I det hele tatt: Hvem vinner årets 1.divisjon? Gi ditt synspunkt i avstemningen nedenfor!

[yop_poll id=»91″]

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x