Beste kicker, punter i NCAA FBS? Australiere

Brad Craddock - AP John Raoux
Brad Craddock Foto: AP/John Raoux

Fredag ble årets individuelle priser på NCAA FBS, college-fotballens toppnivå, delt ut. Blant vinnerne finner vi to mann som ikke har gått sine barnesko i USA, men i Australia. Vi snakker om vinneren av Lou Groza-prisen for beste kicker og vinneren av Ray Guy-prisen for beste punter: Brad Craddock og Tom Hackett!

Tom Hackett - AP
Tom Hackett. Foto: AP

Begge var nok tildels overraskende valg som vinnere, men samtidig helt klart blant de beste kandidatene. Bleacher Report tar seg også tid til å påpeke at Craddock var det utvilsomt riktige valget til å vinne Lou Groza-prisen.

Craddock er kicker for Maryland Terrapins, og traff på 18 av 19 field goals i år (94,7%), inkludert en 57-yarder. Den ene han bommet på var forøvrig 54-yards. På ekstrapoeng var han 100%: 41 av 41. Hans statistikker kan du selv se her.

Hackett er punter for Utah Utes. Han hadde i 2014 et snitt pr. spark på 47 yards. 35 av puntene hans landet innenfor motstanders 20de yardlinje, og 19 var også innenfor 10de yardlinje – noe som gir motstanderne en vanskelig utgangsposisjon. Han puntet totalt 77 ganger for 3.619 yards. Det er mye, og om vi er helt ærlige skulle nok coachene hans sett at det var 0 ganger for 0 yards istedenfor 😉

For mer om temaet anbefaler vi:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x