NFL Power Rankings Week 6

Bånn 3 er uendret, men helt øverst er det forandringer. Hvem har falt, og hvem har steget? Nyeste NFL power ranking er her!

 

32: Cleveland Browns

Ny respektabel kamp av Browns, men hadde som ventet lite stille opp med. Trenger ikke flere skader nå. Cody Kessler har klart seg greit utfra forventningene, men hvis han blir skadet er de på qb nr 4. Ingen lag klarer seg i denne situasjonen.

 

31: Miami Dolphins

Forferdelig kamp, spesielt av pasningsforsvaret og den offensive linjen. Det positive får være at Jay Ajayi ser ut som en kapabel back, og at Foster snart ventes tilbake. Hvis Tunsil og Branden Albert kommer tilbake og forbedrer den offensive linjen bør hele angrepet kunne forbedre seg, for våpnene er der.

 

30: San Francisco 49ers

Enkelte livstegn offensivt, men ingen god kamp hjemme mot Drew Stanton i primetime.

 

29: Chicago Bears

Spiller en god kamp, og har muligheten til å vinne denne. Hoyer har gjort det bra, og Jordan Howard har vist seg å være et lite funn. Hadde mye skader i denne kampen i tillegg, spesielt i forsvar. Trender oppover.

 

28: Tennesee Titans

Klar fremgang, uten at en seier mot Dolphins skal gi altfor mye pluss. Marcus Mariota så ekstremt mye bedre ut, men dette kan ha sammenheng med motstanden.

 

27: Indianapolis Colts

En seier, men ikke altfor imponerende seier. Dog positivt å vinne når man er første lag som ikke har bye etter kamp i London. Sitter imidlertid med følelsen av at alle lag under tenker at Colts er et lag man SKAL slå.

Andrew Luck- Ingen stor klatring riktig enda.
Andrew Luck – Ingen stor klatring riktig enda.

 

26: Jacksonville Jaguars

Endrer ikke plassering på grunn av bye.

 

25: New York Jets

Hang nok en gang med en god stund, men Steelers hadde til slutt for mye. Det er det forsåvidt ingen skam i. Mange snakker om at Fitzpatrick er et problem, men hva er alternativet? Det egentlige problemet er forsvaret, som er langt unna det man forventet.

 

24: San Diego Chargers

Når man trodde Chargers hadde funnet nok måter å tape på finner de en ny en. Synd, for de spiller en god kamp mot et bra lag. Har vært med i hver kamp, og tar de bedre vare på ballen kommer nok seierne også. Joey Bosa og Hunter Henry har endelig presentert seg.

 

23: Tampa Bay Buccaneers

Vant, og stiger dermed litt, men ikke noe. Dog imponerende hva de fikk ut av forsvaret med så mye skader, spesielt på den defensive linjen.

 

22: New York Giants

Med et visstnok potent pasningsangrep med Ben McAdoo som head coach bør man få til mer mot dette Packers laget som har slitt gjennom luften. Går drastisk i feil retning siden seieren over Saints.

 

21: New Orleans Saints

Endrer ikke plassering på grunn av bye.

 

20: Detroit Lions

Klar fremgang. Både Stafford, Riddick og Jones så skarpe ut. Til og med Golden Tate viste seg frem her. Bra kamp av forsvaret som manglet sine to viktigste spillere i DeAndre Levy og Ezekiel Ansah.

 

19: Washington Redskins

Trender oppover, og har nå vunnet 3 på rad. Alltid positivt å vinne borte mot Ravens, spesielt en så jevn kamp.

 

John Harbaugh og Ozzie Newsome- På vei i feil retning?
John Harbaugh og Ozzie Newsome – På vei i feil retning?

18: Baltimore Ravens

Offensive coordinator Marc Trestman har fått sparken, hvilket sjeldent er et godt tegn. Erstatteren Marty Mornhinweg er imidlertid erfaren, og tiden vil vise hvordan det påvirker angrepet. Urovekkende med så dårlig special teams spill fra et lag trent av Jim Harbaugh. På den positive siden fortsetter de å være med i jevne kamper.

 

17: Carolina Panthers

Utrolig mye opp og ned fra Derek Anderson i denne kampen. Det er tilnærmet umulig å vinne med så mange balltap. Jeg sitter dog med følelsen av at de egentlig er bedre enn dette, og Cam Newton er tilbake neste kamp.

 

16: Arizona Cardinals

Slo 49ers, uten at det hjelper så voldsomt. Carson Palmer er nå tilbake, og godt er det. Imidlertid har han ikke spilt bra hittil. The jury is still out, som det heter på godt norsk.

 

15: Los Angeles Rams

Faller da dette var en kamp mange hadde forventet de kunne vunnet. Trenger å få mer ut av sine receivers spesielt, og når kommer ropene om Jared Goff?

 

14: Cincinnati Bengals

Faller da de ikke hadde noe å stille opp med mot Cowboys. Var ikke i nærheten av å stoppe Ezekiel Elliott. Trenger Eifert tilbake fortere enn svint, samt at noen hjelper AJ Green. Kan Tyler Boyd ta steget snart?

 

13: Houston Texans

Mange kommer til å tape mot Vikings på USBank Stadium, men dette var en slett forestilling. Burde muligens ha vært enda lavere også. Spillet til Osweiler begynner så smått å bli bekymringsfullt.

 

12:  Kansas City Chiefs

Uendret posisjon på grunn av bye.

 

Ikke et stort savn foreløpig.
Sammy Watkins – Ikke et stort savn foreløpig.

11: Buffalo Bills

Imponerende å vinne borte på vestkysten, spesielt mot et så bra forsvar. Tyrod Taylor har vært god i det siste, og løpespillet og linjen likeså. Imponerende hva de får til uten Sammy Watkins.

 

10: Oakland Raiders

Når var sist de startet 4-1? Luftangrepet er strålende, hvilket er mer enn hva undertegnede trodde med Bill Musgrave som offensiv koordinator. Stort spørsmålstegn ved forsvaret imidlertid. Gir opp for mye poeng hver kamp.

 

9: Dallas Cowboys

Etterlyste at de slo et bra lag, og det gjorde de. Rykker fortjent opp flere plasser, dette var dominasjon. Og det uten Dez Bryant. Hva skjer når Romo er tilbake? (Dette er et 100 % seriøst spørsmål).

 

8: Green Bay Packers

Meget positivt at både Eddie Lacy og Randall Cobb kom i gang, men slet imidlertid med å score touchdowns. Forventet at de tar seg av Giants hjemme. Stor test mot Cowboys neste helg.

 

7: Philadelphia Eagles

Intet bra lag de tapte for, men likevel: Spilte ingen god kamp, hadde flere dommeravgjørelser imot, sedvanlige drops og en avgjørende fumble på slutten, og var allikevel nærme å vinne. Vi får mer svar når turen går FedEx Field til helgen.

 

6: Seattle Seahawks

Uendret posisjon på grunn av bye.

 

5: Pittsburgh Steelers

Solid seier, og flott å se Sammie Coates endelig komme i gang. Et helt annet lag med Le’Veon Bell på banen.

 

4: Denver Broncos

Lynch så ikke komfortabel ut, og forsvaret slet. Det samme gjorde den offensive linjen i stor grad. Nå er Gary Kubiak borte torsdag natt mot Chargers i tillegg.

 

3: Atlanta Falcons

Enorm produksjon de får ut to mer eller mindre avskrevne running backs Devonta Freeman og Tevin Coleman. Den offensive linjen spiller også meget bra, og når forsvaret da holder stand har man en god oppskrift.

 

2: New England Patriots

Enorm boost med Brady tilbake, men når ikke høyere opp da det kun var Browns. Blir meget skumle fremover.

 

1: Minnesota Vikings

Hva har Odell Beckham, Jordy Nelson, DeAndre Hopkins, Will Fuller og Kelvin Benjamin til felles? De har alle blitt holdt til et latterlig lavt antall yards mot Vikings. Fortsetter å dominere kamper. Må være første laget i historien som har blitt bedre etter å ha mistet sin QB, left tackle og stjerne på running back. Denne seieren kom også uten Stefon Diggs. Umulig å ha de et annet sted enn nummer 1 for øyeblikket.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x