Norges Topp-10 ranking etter runde 10

En ny topp-10 ranking av Norges beste lag i amerikansk fotball er på plass! Det er orden i universet igjen etter kvartfinalene, og dermed også et snev av bevegelse denne uken og.

Oslo Vikings vs Lura Bulls 2015 - Derek Mann pass - foto Henning Ringlund
Foto: Henning Ringlund

Eliteserien: Oslo Vikings og Eidsvoll 1814s ligger pent og pyntelig plassert på toppen, og nå har de altså hjemmekamper i semifinalene i NM til helgen. Lura Bulls vant i dominerende stil i kvartfinalen; nå er det reprise på fjorårets NM-finale, men i semifinalen. Kan Bulls vinne på Bøn to ganger i samme sesong? Vålerenga Trolls var satt et hakk ned før kvartfinalen, og beseiret laget som passerte dem på power-rankingen forrige uke. Da kan du gjette hva som skjer denne uken for deres del.

1.divisjon: NTNUI Nidaros Domers tapte mot Eliteserie-laget Trolls, om enn ikke med voldsomme sifre. Det gjorde derimot Åsane Seahawks, og rankingen av de to lagene reflekterer det – ingen endring innbyrdes mellom dem med andre ord. Domers taper en plassering ettersom de tapte for Vålerenga; det overrasker nok ingen. 1.divisjonslagene er ferdige for i år, og det eneste som kan påvirke rankingen av dem opp eller ned, er hva 2.divisjonslaget Kristiansand Gladiators foretar seg helt på tampen.

2.divisjon: Tønsberg Raiders tapte for Gjøvik Swans, og der forsvant også muligheten deres til å bli rangert vil vi tro. Slår de Kristiansand Gladiators kommende helg kan de muligens snike seg inn heeelt i bunnen av topp 10. Gladiators har en mulighet til bevegelse i flere retninger avhengig av hvordan de presterer i sesongens siste oppgjør for deres del.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 11 - 2016

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x