Norges Topp-10 ranking etter runde 11

Vi spår Eidsvoll 1814´s tar sitt tredje seriemesterskap på rad.
Foto: Line Helen Østgaard

I år som i fjor kjører vi en powerranking av de norske lagene. I år har vi valgt å slå sammen Eliteserien og 2.divisjon, og gjør en «Topp 10»-ranking. Her har du ellevte utgaven for året!

Eliteserien: Årets tredje «seriefinale» gikk unna på Bøn mellom Eidsvoll 1814´s og Oslo Vikings. Vikings måtte slå 1814´s med minst 8 poeng for å passere Grunnlovsrytterne for 2.plassen på tabellen, etter at Eidsvoll vant første oppgjør 7-0 i Oslo i 1. serierunde. Slik gikk det ikke, kampen var preget av to defensive lag som ikke la noe i mellom, og til slutt var det Oslo Vikings som gjorde de største feilene Eidsvoll kunne kapitalisere på. At Eidsvoll 1814´s er tilbake i godt gammelt slag og spiller nærmest feilfritt er en #1 verdig.

2.divisjon: Det var ingen kamper i helgen som gikk, og ingen bevegelse i rankingen for lagene i denne divisjonen. Det gjenstår én kamp før sluttspillet, men det er til gjengjeld et oppgjør som potensielt kan gjøre store omveltninger i rankingen: Olavs Menn tar i mot Bergen Storm på hjemmebane. En seier til hjemmelaget vil nødvendigvis få betydning for rangeringen av lagene fra #7 og nedover.

Ny topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 11 - 2015

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x