Norges Topp-10 ranking etter runde 7

Det slutter ikke å skje ting! Denne runden så en rekke oppgjør som gjør at en power ranking ble hakket vanskeligere, og vi vil tro hakket lettere å ha enda flere forskjellige synspunkter på 😉 Her har du ukens topp-10 ranking av Norges beste lag i amerikansk fotball!

Vikings vs 1814s 2016 - Foto Max Emanuelson AX_3781
Foto: Max Emanuelson

Eliteserien: Vi sa i forrige uke at daværende #1 Lura Bulls måtte vinne på Frogner for å opprettholde topp-posisjonen. Det gjorde det ikke, men tapte i en forholdsvis jevn kamp hvor Oslo Vikings viste styrke. Så mye styrke at vi hiver dem rett opp til #1? Njaei, vi avventer kommende serierunde. Derimot viste Lura Bulls såpass svakheter at de hopper nedover. Eidsvoll 1814s tar tilbake topp-plasseringen, mens Vikings klatrer én plass, og er i utfordrerposisjon til å kunne sikre #1. Det gjør de med seier mot nettopp #1 Eidsvoll 1814s til helgen… Vålerenga Trolls er fortsatt #4 til tross for at NTNUI Nidaros Domers på #5 viste takter som gjør at vi fikk øynene opp for deres kvaliteter. Trolls kan på sin side klatre med en ny seier mot #3 Lura Bulls til helgen.

1.divisjon: NTNUI Nidaros Domers tok i mot Åsane Seahawks etter å ha klatret forbi dem på rankingen noen dager før. På banen var det total Domers-dominans, og det er ingen som helst tvil om at Trondheimslaget fortjener å være høyest rangert av 1.divisjonslagene. Spørsmålet er om de kan klatre forbi et Eliteserielag i tiden som kommer…

Haugesund Hurricanes tok i mot Olavs Menn, og sørget for å røske skikkelig tak i rankingen. Vi noterer oss at Olavs Menn ikke er så flinke på bortebane som på hjemmebane, og samtidig var dette en kamp som ikke får noe å si for Olavs Menn inn mot sluttspillet når vi snakker om plassering. Hurricanes klatrer noe, men hopper ikke bukk forbi Sarpsborgslaget. Drammen Warriors hadde frihelg, og har en spennende mulighet på hjemmebane. Kan de klare å klatre via seier mot Haugesund?

2.divisjon: Kristiansand Gladiators fortsetter å vinne uten nevneverdige problemer. Denne gang var det Fredrikstad Kings som stod for motstanden, uten å komme på scoringstavla ved denne anledning. De andre oppgjørene i helgen hadde ikke innvirkning eller direkte betydning for noen av lagene på rankingen.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

Powerranking uke 8 - 2016

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x