Norges Topp-10 ranking etter runde 7

Syvende utgave av Topp-10 rankingen er på plass! Det har vært lite bevegelse på rankingen den siste tiden. Endrer det seg denne uken mon tro?

Foto: Henning Ringlund

Eliteserien: Intet nytt under solen. Riktignok etterlyste noen at Åsane Seahawks skulle krype oppover etter at Eidsvoll tapte 37-0 for Vikings, men Seahawks får heller slå til mot nettopp 1814s på hjemmebane i Bergen om de skal klatre opp på #2 – de har den o-store-rankingskjebnen i sine egne hender. Ellers forsvarte Lura Bulls #4 over #5 Vålerenga Trolls med knapp margin, så ikke bevegelse der heller.

1.divisjon: Kristiansand Gladiators sikret #6 og laget på mange måter et bombesikkert skille derfra og nedover. Men: Vi ser fortsatt ikke noe på banen som tilsvarer at de skal klatre forbi noen av Eliteserie-lagene på plassene ovenfor. Olavs Menn, Kolbotn Hunters og Haugesund Hurricanes var tydeligvis plassert korrekt på powerrankingen allerede forrige gang, og feil i forhåndstipsene våre for runden. Så intet nytt under solen her heller.

2.divisjon: Gjøvik Swans tapte for Vålerenga Trolls sitt 2.lag, som ikke er blant de lagene som kan rangeres. Dermed er det lag som Fredrikstad Kings og Lillestrøm Starfighters de er aktuelle å måle opp mot, og det går fortsatt i favør Swans ut fra hva vi ser. Gjesp, intet nytt under solen her heller, altså.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x