Norges Topp-10 ranking etter runde 8

Hurra, hurra! Etter en rekke uker med stillestående powerranking, har vi endelig litt bevegelse igjen! Her har du åttende utgave av Topp-10 rankingen for 2017!

Foto: Henning Ringlund

Eliteserien: Oslo Vikings soler seg fortsatt på førsteplassen, og er ikke umiddelbart truet av noen. Samtidig gjorde ikke Lura Bulls noen spesielt dårlig figur. De blir værende på fjerdeplassen, men vi noterer oss at avstanden mellom 2-5 kanskje ikke er allverdens. Når det gjelder akkurat andreplassen, så er det et nytt lag som har inntatt den! Åsane Seahawks hadde rankingsskjebnen i egne hender, og den tok de kontroll på. Dermed fra #3 til #2, og livet smiler til de glade Bergenserne! Eidsvoll 1814s glapp seieren de nesten greide å hale inn etter en tung kamp, men nesten er aldri godt nok. Dermed ned et hakk, og med behov for seier denne uka for å ikke falle ytterligere.

1.divisjon: Lagene i denne divisjonen er trygt plassert der de har vært en stund, uavhengig av at Olavs Menn som ventet slo Haugesund Hurricanes. Men…kan Kolbotn Hunters sjokkere og gi Sarpingene en overraskelse de ikke venter kommende helg? Det vil kunne påvirke rankingen.

2.divisjon: La oss først gratulere et av de to lagene som ikke kan rangeres, Vålerenga Trolls II, med divisjonsseieren: Gratulerer! Når det gjelder de lagene som kan rangeres, så gjorde ikke Fredrikstad Kings noe spesielt sterkt inntrykk mot nettopp Trolls II, og hopper ikke inn på rankingen. Gjøvik Swans beholder plassen som #10 og 2.divisjons representant. Interessant nok har både Swans og Kings igjen bortekamper på Kongsvinger som 2.divisjons eneste gjenstående kamper. Vi er ikke sikre på om resultatene der vil påvirke noe som helst, men har et halvt øye til dem ihvertfall.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x