Norges Topp-10 ranking etter runde 9

Det er bevegelse fra forrige uke når vi presenterer niende utgave av powerrankingen 2017; og nå begynner rankingen å skille seg fra tabellene igjen. Hvordan kan det skje? Vel, en powerranking er subjektive synspunkter på hvor lagene står akkurat nå. Ikke hvordan tabellen står akkurat nå.

Foto: Max Emanuelson

Eliteserien: Oslo Vikings er fortsatt trygt plassert som #1, men man skal ikke lenger ned enn til #2 for å se endringer. Eidsvoll 1814s tar tilbake plassen etter at de viser brutal styrke med 54-8 over Lura Bulls, som på sin side faller en plass ned når de taper så klart samtidig som Vålerenga Trolls vinner over et Åsane Seahawks i preservasjons-modus. Poengtrekket til Lura Bulls har forøvrig ingen innvirkning på rankingen vår; det er prestasjonene på banen og nåværende form som gjør utslaget her. Det gjenstår en kamp i årets grunnspill, og det er til alt overmål #1 vs. #2. Deretter følger semifinalene, hvor Åsane Seahawks har hjemmebanefordel og sjansen til å sette 1814s (og vår ranking) på plass nok en gang. Her er det bare å glede seg både for oss tilskuere og for de lagene som fortsatt får være på banen!

1.divisjon: Deja vu. Kolbotn Hunters holdt godt en lang stund, men Olavs Menn ble til slutt for sterke i helgens eneste 1.divisjons-oppgjør. Nå venter Kristiansand Gladiators på andre siden av banen for Hunters i 1.divisjons siste kamp for sesongen. Hvis hjemmelaget Kolbotn vinner med klar margin der vil rankingen kunne påvirkes, men vi har nok mest tro på at 1.divisjonslagene ligger greit der de ligger.

2.divisjon: Det gjenstår en kamp i 2.divisjon, og vi kan allerede nå røpe at den ikke påvirker rankingen. Gjøvik Swans ender som #10 på årets power ranking.

Ukens topp-10 plassering er som følger:

 

Forrige ranking finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x