Power Rankings Week 8

Denne uken er bunn for det meste uendret, men vi har et nytt lag på toppen!

 

32: San Francisco 49ers

Enkelte livstegn offensivt, men man kan ikke fortsette å bli løpt over på denne måten. 4 uker på rad nå, og dette går på coachingen, ikke spillerne.

 

31: Cleveland Browns

Som tidligere, gjør seg ikke bort, men har rett og slett for mye skader på viktige posisjoner. Er desverre langt under pari defensivt.

 

30:  Chicago Bears

Faller ikke primært på grunn av tapet, men Hoyer ute er stort tap. Dog positivt at Leonard Floyd viste seg frem. Trenger Cutler tilbake, hvem hadde trodd det?

 

29:  Jacksonville Jaguars

Vi forventer mer av Jaguars hjemme mot et så svakt forsvar som Raiders. Ikke bra i det hele tatt, og problemet er over hele linjen, spesielt i angrep. Et ørlite lyspunkt er det at Marqise Lee virker å være i gang etter et par år med skadeproblemer. Desverre virker det som Allen Robinson sliter tilsvarende.

 

28: Tennesee Titans

Henger med, men fortsetter å tape mot Colts. Det er fremgang på begge sider av ballen fra ifjor(designed TD til offensive lineman er gøy), men gjør fortsatt for mye feil.

 

27: New York Jets

Endelig et lysglimt, og både Enunwa og Robbie Anderson gjorde sitt for at angrepet fløt uten Dekker. Forte i gang er også en stor bonus fremover.

 

26: Baltimore Ravens

Trender i feil retning. Flacco ser middelmådig ut, og hele angrepet sliter voldsomt uten gamle Steve Smith.

 

25: Indianapolis Colts

Vinner borte mot divisjonsrival, og klarte å beskytte Luck vesentlig bedre enn sist. Fremgang.

 

24: Carolina Panthers

Endrer ikke posisjon på grunn av bye.

 

23: Miami Dolphins

2 kamper på rad med over 200 yards for Jay Ajayi er fantastisk, men kan det vare? Den offensive linjen spiller også bra. Hopper fortjent litt opp fra bunnsjiktet etter to seiere mot bedre lag på rappen.

Jay Ayaji kan smile.
Jay Ayaji kan smile.

 

22: New Orleans Saints

God bortekamp til Saints å være, men forsvaret er desverre under enhver kritikk.

 

21: Tampa Bay Buccaneers

Bra med offensiv produksjon på bortebane, men får ikke for mye opprykk på grunn av motstanden samt at de kom rett fra bye.

 

20: Washington Redskins

Tilbake på jorden igjen for Redskins. Gir bort ballen for mye, og det forventes mer mot et forsvar som ikke er allverden.

 

19: Los Angeles Rams

På nedadgående kurve. Var lenge med mot Giants, men det er desverre umulig å vinne med 4 INT. Får vi se Goff?

 

18: New York Giants

Gjentar meg selv her, men Giants vinner igjen uten å imponere. Rams hadde flere sjanser til å vinne denne kampen. Men seier er seier.

 

17: San Diego Chargers

Meget imponerende å slå Falcons borte, spesielt etter å ha sluppet inn to meget raske touchdowns.

 

16: Detroit Lions

Stafford viser seg å være clutch på slutten igjen. 3 på rad nå for Lions, og de er med i kampen om sluttspillplass.

 

En kamp Bills skulle vunnet.
En kamp Bills skulle vunnet.

15: Buffalo Bills

Ikke bra å bli løpt over på denne måten. Hvis McCoy er skadet er det også noe i nærheten av krise, da han er mesteparten av dette angrepet, spesielt med alle skadene på receivers.

 

14: Cincinnati Bengals

På samme måte som man ikke rykker ned for å tape borte mot Patriots, rykker man ikke nødvendigvis opp for å slå Browns hjemme.

 

13: Houston Texans

Har desverre lite å stille opp med her, men rykker ikke for mye ned da de møtte et av de absolutt beste forsvarene som er mulige å møte.

 

12:  Arizona Cardinals

Bra gjort å holde stand mot et høytflyvende Seahawks. Forsvaret er klart bedre enn tidligere. Trenger imidlertid John Brown tilbake nå som Jaron Brown er ute resten av sesongen.

 

11: Green Bay Packers

Enda ikke friskmeldt, men det var fremgang. Forhåpentligvis kan Davante Adams og Ty Montgomery hjelpe sin QB ytterligere, for det trengs.

 

10: Oakland Raiders

Tar seg nok en gang av business på østkysten i tidligkamp. Meget bra. Denne seieren kom også uten særlig hjelp fra Amari Cooper.

 

9:  Pittsburgh Steelers

Gjør ikke en altfor dårlig figur hjemme mot Patriots uten Ben Roethlisberger, men faller da sistnevnte virker å være ute en stund, og Landry Jones ikke virker å kunne holde skipet stødig i mellomtiden.

 

Ser ut som en rookie igjen.
Ser ut som en rookie igjen.

8: Philadelphia Eagles

Mye bedre kamp av Eagles, spesielt forsvaret som ga Bradford ragnarok hele kampen. Imidlertid var det mye rart fra Carson Wentz, men ledet en imponerende drive, og gjorde akkurat nok mot et veldig bra forsvar. God hjelp av special teams her. 2 kickoff return touchdowns denne sesongen er ikke bare-bare.

 

7: Atlanta Falcons

2 tap på rappen nå. Har tilsynelatende grei kontroll, men Matt Ryan gjør et dårlig valg på slutten, som gir Chargers muligheten. Rykker ikke altfor mye ned da Chargers har vist seg å være bedre enn antatt, men dette er kamper som må vinnes om man vil gå dypt i playoff.

 

6: Kansas City Chiefs

Forventet at de slår Saints hjemme, og gjør det uten særlig hjelp av verken Maclin, Kelce eller Jamaal Charles. Mye potensiale her. Hvem er denne Sorensen? (Ikke ment negativt)

 

5: Dallas Cowboys

Endrer ikke posisjon på grunn av bye.

 

4: Denver Broncos

Brukte litt tid på å komme i gang, men tar seg greit av business. Begynner etterhvert å få et farlig 1-2 punch med C.J. Anderson og Devonta Booker. Akkurat det Gary Kubiak liker.

 

3: Seattle Seahawks

Litt heldige som ikke taper her, men meget imponerende å holde Cardinals til kun 6 poeng når de har ballen over 46 minutter.

 

2: Minnesota Vikings

Philadelphia er et vanskelig sted å spille, og skal derfor ikke rykke for mye ned. Imidlertid var dette en ganske horribel kamp av hele angrepet. Forsvaret var også under pari. Er dette angrepet egentlig godt nok til å ta de langt i playoffs?

 

1: New England Patriots

En dårlig kamp offensivt av Patriots til de å være, men har likevel full kontroll borte mot en rival. Derfor er de nummer 1 denne uken.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x