Vi begynner med spiller-rankinger!

Frem til slutten av 90-tallet fantes det på tnfj.com power-rankinger av spillere på de ulike posisjonene i Norge. Dette er noe vi nå har bestemt å ta opp igjen, og fra og med årets sesong vil vi publisere jevnlige rankinger av Norges beste spillere.

Vi har valgt å ikke publisere noen pre-season ranking for spillere ettersom det ikke ble spilt noe seriespill i fjor. Det betyr at den første rankingen vil publiseres noen uker etter seriestart. Vi vil rangere de 5 beste spillerne på hver posisjonsgruppe, som f.eks Offensiv Linje eller Defensive Backs, men vi vil ikke bryte det ned til enkeltposisjoner som Guard, Center og Safety. Spillere fra alle de norske seniorseriene er aktuelle, så det er ikke kun en ranking over de beste spillerne i Eliteserien. Til det har vi allerede Eliteserien All-stars som vi vil fortsette å publisere årlig med de kriteriene som gjelder der.

Måten rankingen vil bli gjennomført på er en blanding av våre eksperter som følger norsk amerikansk fotball tett, og hva dere lesere mener. Allerede fra i dag vil det være mulig å nominere spillere, og det kan gjøres i skjemaet nederst på siden. Antall nominasjoner en spiller får vil være med på å bestemme hvem som får plass på listen og ikke, så vi anbefaler dere å nominere alle spillere dere syntes fortjener en plass.

Dere har lov til å nominere så mange spillere dere ønsker, men for å unngå at samme person nominerer samme spiller mange ganger vil vi kun godta nominasjoner under fullt navn, og klubb. Dersom du ikke tilhører noen norsk klubb skriver du bare det. Det er lov å nominere spillere fra egen klubb, men du har ikke lov til å nominere deg selv.

Vi håper dette kan bli et positivt innslag til norsk amerikansk fotball fremover, men ønsker å understreke at det er avhengig av at også leserne tar dette litt seriøst. Ikke nominer hele rosteren til laget ditt fordi du tror det øker sjansene for en av dem til å havne på listen. Ikke få alle dine venner og familie til å gå inn å nominer deg fordi du selv har lyst til å havne på listen. Ta det litt seriøst og nominer de spillerne du faktisk mener fortjener en plass så blir dette veldig bra.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x