Etter runden: 11.serierunde 2016

I ‘Etter runden’ oppsummerer vi den norske serierunden og helgen som nettopp er forbi, ser på resultatene, og ikke minst sammenligner med hva vi trodde i forkant. Her finner du våre tanker om kamper fra både Eliteserien, 1.divisjon, 2.divisjon og U17-nivået!

11.SERIERUNDE, HELGEN 25-26.JUNI 2016

NM-SLUTTSPILL SENIOR: SEMIFINALER
v/Thomas Olsen & JM Henriksen

OV semi 2016 - foto Henning Ringlund
Foto: Henning Ringlund

Hvem: Eidsvoll 1814s vs. Lura Bulls
Hvor og når: Lørdag 25.juni kl. 13:00, Bøn stadion (Eidsvoll)
Score: 1814s 19 – Bulls 15
Scoren vi tippet i forkant: 1814s 26 – Bulls 20

Om kampen: Lura sparket ballen til Eidsvoll for å innlede kampen, og første drive viste umiddelbart litt av det som skulle prege kampen seinere: Bulls tillot en lang retur, men stengte ned angrepet fra å komme noen vei. Vi rakk også å få se en av 1814s sine mange ufullstendige pasninger i løpet av dagen. Det skulle bli 12 av dem, mot 1 som gikk til mottak. Da hjelper det særdeles godt at den som gikk frem, også er en touchdown!

Det var imidlertid Lura Bulls som skulle tegne seg på måltavla først. De begynte sin første ballbesittelse for dagen med en scramble av QB Joshua Smith, som fikk seg en smell og forsvant ut for resten av driven. Inn på QB kom Harry Peoples, og noen spill seinere var det tid for en ny scramble. Peoples fikk seg ikke noen smell, rett og slett fordi han fintet ut 1814s og halve Romerike på veien til en 45-yards touchdown. 7-0 og bortelaget i føringen allerede etter noen få minutter.

Eidsvoll prøvde å svare, men en interception av Lyndell Gibson stoppet progresjonen, og Bulls hadde ballen på 1814s sin 30te yardlinje. Joshua Smith var tilbake på QB for gjestene, men i en situasjon hvor bortelaget kunne gått opp til en viktig 2-touchdowns ledelse endte det opp med å gå mer bakover enn fremover. Så fulgte en periode med angrepsmessig middelmådighet fra begge lag. På mange måter kjedelig, men samtidig viktig for kampforløpet; Eidsvoll 1814s fikk skjøvet kampen om yards mer mot midten av banen, og etterhvert over på Lura sin banehalvdel. Samtidig fikk de begynt å sette press på Joshua Smith, noe som skulle vise seg å få stor betydning i spesielt 2.periode. Det aller viktigste var allikevel en svært solid punt retur av Arne August Skovseth Søgaard som ga 1814s en goalline-situasjon og gjorde slutt på skyttergravskrigen. Etter først å ha blitt fullstendig stengt ned på et par løpespill, rullet Eivind Brekke ut og fant en vidåpen Jonas Theodorsen Hauge – hjemkommen fra spill på high school i USA og tydeligvis usynlig på pasningsspill for norske forsvarsspillere inntil videre. Slikt blir det touchdown av, og balanse i regnskapet: 7-7!

Kickoff returen ble fumblet av Simon Bruset, og plutselig hadde Eidsvoll ballen igjen. Nå var kampbildet snudd. Det ville Lyndell Gibson gjøre noe med, og etter noen spill sørget han for en fumble hos hjemmelaget som Lura fikk tak i. Bulls var samtidig plassert dypt inne på egen banehalvdel, og når angrepet stort sett maktet å gå bakover i denne perioden av kampen, da ender det gjerne med punt. Det gjorde det, og fra egen målsone. Der ble Smith (som også var punter i denne kampen) så hardt presset etter et dårlig snap at han endte med å kaste ballen utover sidelinjen, og dermed safety og 2 poeng til Eidsvoll! 9-7.

Eidsvoll fikk ballen sparket til seg etter det, men igjen ville Lyndell Gibson gjøre noe med situasjonen. Han forårsaket en fumble av Arne August Skovseth Søgaard, og Lura hadde ballen litt over midtbanen. Dette syntes nok Eidsvoll sitt defense at var en god idé, for på neste spill var det Jørgen Alnæs som fikk Joshua Smith til å fumble, og Joacim Eliassen sikret at 1814s fikk ballen tilbake. I det hele tatt: 2.periode var preget av to angrep som sleit og to forsvar som dominerte. Så kan man spekulere i hva som forårsaket hva, men fasiten var stillingskrig. Nevnte Alnæs ble også utvist underveis, noe som ikke akkurat er heldig for Eidsvoll med tanke på finalen.

I kjølvannet av utvisningen beveget Lura ballen helt inn i Eidsvoll sin redzone, og var på et tidspunkt knappe 10 yards unna målsonen. Nå begynte Bulls sin enorme mengde pådratte flagg i denne kampen å spille en vesentlig rolle, og kombinert med en hardt presset og tydelig stresset QB kokte det hele ut i kålen. Mer sølete angrepsspill begge veier fulgte, før en interception kastet av Smith satte Eidsvoll i en fin-fin posisjon mot slutten av 2.periode. Det endte i et field goal som på mirakuløst og mesterlig gjennomført vis sneik seg forbi en fremadstormende Lyndell Gibson og inn mellom målstengene. 12-7, og det var resultatet til pause.

Etter pause hadde Lura skiftet til Harry Peoples på QB. Det ga umiddelbart bortelaget en annen dimensjon i angrepsspillet, men det skulle -bl.a. takket være stadige flagg- allikevel ta noen ballbesittelser før det ga uttelling. Uttelling ble det, i form av en pasning fra Peoples til Edvard Duvsete, og dermed ledelse for Bulls. 12-15.

Nå var presset tilbake på hjemmelaget, som i liten grad hadde vist liv i angrepsspillet. Vi var nå kommet til overgangen fra 3dje til 4de periode. Noen ballbesittelser seinere, og det så ikke akkurat lyst ut for Eidsvoll når Lyndell Gibson gjorde en fenomenal interception inne på 1814s sin banehalvdel. Godt press fra et skjerpet Eidsvoll-forsvar kombinert med flere flagg på Lura, sørget for at muligheten ikke endte opp i noe for Bulls. Så fulgte det som skulle bli dagens «The Drive». Med Arne August Skovseth Søgaard i spissen bidro flere av Eidsvoll-spillerne til en ballbesittelse som kom seg forbi en 4de down, og etter en haug med forsøk ved goalline ga Hovedtrener Greg Kleidon (via Eivind Brekke i praksis, da) ballen til Arne August Skovseth Søgaard som med god blokking foran seg sørget for den befriende ledelsen. 19-15, og Eidsvoll 1814s i føringen!

Det var nå i overkant av 2 minutter igjen av kampen. Hva kunne Lura Bulls rekke i løpet av den tiden? Harry Peoples ga gass, og med pasninger til Edvard Duvsete, Stian Jelsa og Joshua Smith befant plutselig Lura Bulls seg nær Eidsvolls 30te yardlinje. Etter et par forsøk der som ikke gikk videre, var man kommet til 3dje down. En pasning i retning Edvard Duvsete inneholdt tydeligvis miskommunikasjon mellom de nevnte herrer, men en som var på rett sted til rett tid var hjemmelagets Free Safety, Brian C. Moro. Han sørget for dagens andre interception, og ble «man of the moment» når han gjorde det siste store spillet på Bøn. 19-15, og Eidsvoll 1814s til NM-finalen 2016!

Statistikken fra kampen:

Stats 1814s vs Bulls 20160625

Du finner mer av statistikken fra kampen her på wiki.amfotball.com.

Spillerbørs:

 • 3 stjerner: #2 Lyndell Gibson, LB/WR Lura Bulls. 1814s vant kampen, men ingen enkeltspiller er i nærheten av prestasjonen Gibson stod for i dette oppgjøret. 22 taklinger, 2 forced fumbles, 2 interceptions, og 3 mottak for 66 yards som en attpåkladd til den defensive innsatsen. Om anledning: Se kampfilmen, og lær.
  onepixel
 • 2 stjerner: #21 Brian Moro, DB Eidsvoll 1814s. Leder 1814s på taklingsfronten. Farlig ballhauk og hitter som må hensyntas. Interception som stopper et Lura som driver ballen i sluttsekundene, og som sikrer seieren – et av de mer minneverdige spillene avslutter Eidsvoll 1814s sin tid på Bøn på en verdig måte.
  onepixel
 • 1 stjerne: #9 Harry Peoples, QB Lura Bulls. Kaster riktignok interceptionen som avgjør det hele, men man kommer ikke unna prestasjonene før den tid: Rått TD-løp tidlig i kampen, hever Bulls markant når han kommer inn på QB etter halvtid, produserer 137 yards i kastespillet med årsbeste i completion % (63%), 50 yards på løp, og 44 yards på mottak. Kaster også en TD i tillegg til den han løp inn.

Hva vi lærte om lagene: Eidsvoll 1814s kan vinne selv når de ikke produserer i angrep. Man kan gjerne si at det skyldes Lura Bulls sine egne feilgrep (som 17 flagg for 140 yards i straffer), men faktum forblir følgende: 1814s utnytter de mulighetene de får, og de har et forsvar (og special teams) som setter dem i gode posisjoner til å få de mulighetene. Det må være en bekymring for Eidsvoll at Lura Bulls sitt forsvar fant resepten for å stoppe dem i angrep. Ja, en Riley Bowen som kun spilte noen få spill som lokkedue innledningsvis har muligens noe med saken å gjøre også, da. Men med NM-finalen som neste stopp er det definitivt noe å notere seg som umiddelbart forbedringspunkt for Eidsvoll sin del.

Lura Bulls valgte et dårlig tidspunkt for å samle alt de hadde igjen av selvskudd i en og samme kamp. Antallet flagg er en ting, antallet turnovers en annen. Nå maktet riktignok 1814s å matche dem med 4 turnovers de også, så forskjellen på lagene lå ikke der. Derimot fant Eidsvoll resepten for å få Joshua Smith ukomfortabel, og det gjorde mye av utslaget i kampen. Lura Bulls skiftet QB i pausen, og i retrospekt angrer de nok trolig på at det grepet ikke ble tatt før. Om forrige runde var Joshua Smith sitt store øyeblikk, så var denne kampen noenlunde det motsatte. Bulls maktet ikke å beskytte ham på en god måte, og Eidsvoll utnyttet det mesterlig.

Denne kampen kunne fort gått begge veier, men til syvende og sist var det hjemmelaget som tok siste stikk på Bøn, etter at bortelaget i de to foregående oppgjørene mellom lagene har stukket av med seiere som på sine vis har vært ganske like i forstand av at kampene kunne gått begge veier. Det ble litt «what comes around, goes around», og for 1814s var det et ypperlig tidspunkt å få en viss balanse i det regnskapet. NM-finale neste!

 

Foto: Henning Ringlund
Foto: Henning Ringlund

Hvem: Oslo Vikings vs. Vålerenga Trolls
Hvor og når: Søndag 26.juni kl. 14:00, Frogner stadion (Oslo)
Score: Vikings 35 – Trolls 14
Scoren vi tippet i forkant: Vikings 42 – Trolls 14

Om kampen: Forhåndstipset må kunne sies å ha truffet rimelig godt. Trolls endte opp med å score 14 poeng, men dessverre for spenningen i kampen var ikke det scoringer som kom innledningsvis eller på et tidspunkt hvor det ga illusjonen av en jevn kamp. Vålerenga åpnet med 3-og-ut. Derimot var det seriemesterne hos Oslo Vikings som førte an fra start av, og det kom raskt to touchdowns som allerede i 1.periode ga en klar indikasjon om hvor kampen var på vei. Først åpnet Lorenzo Proctor ballet når han viste at om man ikke takler folk ned i bakken – ja, da har de en tendens til å fortsette. Deretter var det et 80+ yards langt spill når Dustin Hawke Willingham fant Eric Ford nedover banen for TD #2. En tredje touchdown skulle komme i 2.periode på en 50+ yards pasning fra Hawke Willingham til Bror Jahre, og med 21-0 til halvtid så det egentlig ganske kjørt ut.

I andre halvdel var det igjen Vikings som tegnet seg på måltavla først via et løp i 3.periode av Jesper Haug Jørgensen, og 28-0 ga på ingen måte noe uriktig bilde av kampen frem til da. Mot slutten av kampen ble det gjort en del justeringer fra begge lag. Noe uventet var det Trolls sin backup QB Max Emanuelson som leverte pasningene som endte med touchdown for Vålerenga på tampen av kampen, når han fant henholdsvis Petter Thorp og Sigurd Nordby (samt et topoengs-forsøk til nevnte Thorp). Det var forøvrig identisk med de ledende receiverne for Trolls denne dagen, hvor Marlon Hylton ikke var på banen som spiller. Dustin Hawke Willingham og Vikings svarte forøvrig midt mellom Max Emanuelson sine touchdowns, når han fant Bror Jahre for den andre TD-pasningen for dagen fra #4 til #1. Kampens siste tre touchdowns kom alle i 4.periode, og satte et fint offensivt punktum på dagen, ihvertfall sett fra et publikumsperspektiv. Etter den siste TDen i kampen kom det et skikkelig regnskyll som publikum nok ikke satte like mye pris på, et onside kickoff, et par spill med aggressivt press på Emanuelson fra Thomas Holt Sundby som førte til turnover, samt en dose Vikings offense før det var tid for å feire seriemesterne på hjemmebanen Frogner stadion.

Statistikken fra kampen:

Stats Vikings vs Trolls 20160626

Du finner mer av statistikken fra kampen her på wiki.amfotball.com.

Spillerbørs:

 • 3 stjerner: #4 Dustin Hawke Willingham, QB Oslo Vikings. Når 80% av pasningene ender opp i mottak – da har man utgangspunktet for et angrep som flytter ballen som det vil. 12 av 15 for 250 yards, 3 TDs. Interceptions? Det begynner å bli lenge siden, gitt!
  onepixel
 • 2 stjerner: #1 Bror Jahre, WR Oslo Vikings. 6 mottak, 145 yards receiving, 2 touchdowns. Eric Ford får stort sett overskriftene, men i denne kampen var Jahre den mest produktive blant de som får ballen servert av Hawke Willingham. Det er ikke første gang.
  onepixel
 • 1 stjerne: #56 Thomas Holt Sundby, DE Oslo Vikings. Fortsetter å skape press, signere seg for sacks. Viktig trussel mot motstandernes QBer for Vikings-forsvaret.

Hva vi lærte om lagene: Lærte vi egentlig noe vi ikke visste? Både score og kampforløp var som fryktet. Da mener vi fryktet i forstand av at vi helst hadde sett at alle kampene i både serie og sluttspill var jevne fra start til slutt. Det var ikke tilfelle her, om man ser vekk fra at begge lagene sikret seg 10 flagg hver. Ellers var det som annonsert på forhånd:

Vikings er solide mot løpespillet, men tillater en del på pasninger. Synd for Eidsvoll, som nok med fordel skulle sett den statistikken motsatt. Vikings produserer også flust med yards, og vet å finne målsonen. Med 80% (!) completions fra startende QB blir de særdeles vanskelige å stagge. Ikke gjør de særlig med turnovers lengre heller. Formen og standarden laget holder nå lover rett og slett veldig godt for NM-finalen!

Vålerenga Trolls gikk som ventet ikke seirende ut av semifinalen. De produserer noe i angrep, men mangler det lille ekstra for å kunne true de andre lagene i Eliteserien. Riktignok ble det en seier i år, men i majoriteten av oppgjørene manglet man det som trengtes for å gjøre det spennende. Laget har vært skaderammet, og kanskje i større grad enn motstanderne i 2016, og spesielt Atle Haaland sitt skadefravær var merkbart. Desto mer gledelig at han kom tilbake mot slutten av sesongen og gjorde en rekke gode prestasjoner. Mot et lag av Oslo Vikings kaliber holder imidlertid ikke det, og vi vil tro at Vålerenga Trolls har noe å tygge på for å finne ut hvordan man kan tette det gapet. Juniorprogrammet er helt sikkert en del av løsningen, og så er spørsmålet om det dukker opp noen Tron Christian Enersen-kloner derfra i nær fremtid.

 

arneskovset profil
Arne August Skovseth Søgaard. Foto: Max Emanuelson

Rundens MVP offense: #4 Dustin Hawke Willingham, QB Oslo Vikings. Leverer varene som kastemaskin, og har funnet et hjem hos Vikings. Det er et lykkelig ekteskap så langt, og produksjonen akkurat nå er fenomenal. Turnovers er en saga blott, pasningene treffer, og scoringene triller inn.

Rundens MVP defense: #2 Lyndell Gibson, LB Lura Bulls. At Bulls ikke går til finale handler ihvertfall ikke om produksjonen til Gibson, som med sine 18 solo-taklinger, 4 assist, 3 taklinger for tap av yards, 2 forced fumbles og 2 interceptions, utvilsomt var en viktig bidragsyter til å holde Eidsvoll til kun 131 total yards.

Rundens «se opp for» spiller: #11 Arne August Skovseth Søgaard, WB/RB/KR/PR Eidsvoll 1814s. Jack of all trades, master of several. Gjør store spill, er stadig farlig med ballen i hendene, bidrar på alle sider av ballen og vet hvor endzone er. Ledet Eidsvoll-angrepet i yards (66) i Riley Bowen sitt fravær og skaper i stor grad mulighetene via returløp og noen store løp på sidene i angrep, som gjør at Eidsvoll kan sikre seieren.

 

 

2.DIVISJON
v/Thomas Olsen

Levan TD vs Raiders 2016 - foto Lukasz Kadziolka
Foto: Lukasz Kadziolka

Hvem: Kristiansand Gladiators vs. Tønsberg Raiders
Hvor og når: Søndag 26.juni kl. 14:00, Karuss kunstgress (Kristiansand)
Score: Gladiators 42 – Raiders 0

Om kampen: Etter at Tønsberg tapte mot Gjøvik forrige uke, og i tillegg mistet quarterbacken sin til skade så ble ikke denne kampen et oppgjør mellom to ubeseirede lag slik det kanskje så ut som. Kristiansand dominerte fra start til slutt, og Tønsberg hadde aldri en reel sjanse til å utfordre sørlandsklubben.

Hva vi lærte om lagene: Kristiansand har overbevist i årets 2. divisjon og det er tydelig at klubben ikke hører hjemme på nederste nivå. Det blir spennende å (forhåpentligvis) se de i 1. divisjon til neste år og se hvordan nivået blir når de igjen har 11 på banen, og motstanden er flere hakk bedre.

Tønsberg har tatt et kraftig steg oppover med tanke på tidligere år, og med en tredjeplass på både seniornivå og U17 nivå så vil vi tro dette kanskje er Tønsberg Raiders beste sesong som klubb noensinne resultatmessing. Om utviklingen fortsetter er Raiders en spennende klubb å følge med på med tanke på 1. divisjon om noen år.

K S T + = Poeng
#1 Kristiansand Gladiators 6 6 0 247 27 220 12
#2 Kolbotn Hunters 6 5 1 192 94 98 10
#3 Tønsberg Raiders 6 4 2 148 102 46 8
#4 Oslo Vikings 6 3 3 161 189 -28 6
#5 Gjøvik Swans 6 3 3 77 104 -27 5
#7 Lillestrøm Starfighters 6 3 3 120 98 22 4
#6 Vålerenga Trolls 6 2 4 147 165 -18 3
#8 Tromsø Trailblazers 6 1 5 22 167 -145 2
#9 Fredrikstad Kings 6 0 6 13 181 -168 0

Sluttabell 2. Divisjon 2016

Hvem: Lillestrøm Starfighters vs. Tromsø Trailblazers
Hvor og når: Søndag 26.juni kl. 14:00, Vigernesjordet (Lillestrøm)
Score: Starfighters 34 – Trailblazers 6

Om kampen: Lillestrøm tok full kontroll over kampen fra start og viste Tromsø hvor skapet skulle stå. En ny quarterback var å finne hos Starfighters, noe som gjorde at Percy Croffie-Siame kunne spille receiver, og det med stor suksess. For Tromsø sin del så flyttet til ballen nedover banen ved flere anledninger, men de slet med å komme seg helt inn i målsonen. En touchdown skulle det likevel bli, men det var langt i fra nok til å sikre seg seier.

Hva vi lærte om lagene: Tromsø stilte med over 20 spillere på bortebane noe som er meget positivt sett i lys av hva som skjedde tidligere i sesongen. De fortsetter samtidig å vise at de kan spille fotball, men de har en lang vei igjen å gå før de kan måle seg mot det laget Lillestrøm stilte i år. For nevnte Lillestrøm sin del så virket det som det at Percy Croffie-Siame var flyttet over som receiver/runningback styrket laget. De fikk en solid #1 receiver som tok imot alt som ble kastet i nærheten av han. I tillegg bidro han mye som runningback. En 3-3 avslutning på sesongen er en stor forbedring fra tidligere år for Lillestrøm sin del, mens Tromsø kan glede seg over at 2016 ble året de fikk sin første seier. Forhåpentligvis kommer de sterkere tilbake neste år.

 

U17
v/Thomas Olsen

Wilhelm Domaas - foto Max Emanuelson
Foto: Max Emanuelson

Hvem: Oslo Vikings Rød vs. Tønsberg Raiders – BRONSEFINALE
Hvor og når: Lørdag 25.juni kl. 15:00, Jordal kunstgress (Oslo)
Score: Vikings Rød 16 – Raiders 49

Om kampen: Det virket jevnt tidlig i kampen, men så begynte noe å skje. Som mange ganger tidligere denne sesongen møtte Oslo Vikings litt mer motstand enn de hadde trodd på forhånd og det resulterte i at laget falt litt sammen. Tønsberg utnyttet dette til det fulle og satte touchdown etter touchdown før de tok en komfortabel seier, og sin første NM medalje på U17 nivå.

Hva vi lærte om lagene: Tønsberg har uttalt at U17 skal være deres hovedprioritering, og i år så endelig ting ut til å klaffe. Spillerstallen var riktignok ikke den største, men laget virket disiplinert og klarte å utnytte mulighetene som Vikings ga dem. At Oslolaget har tatt et steg tilbake i årets sesong er det ingen tvil om. Hva dette skyldes vil nok Vikings-organisasjonen arbeide med å finne ut av etter sesongen, men det relativt mislykkede forsøket på å stille to lag, samt et hovedtrenerbytte midt i sesongen er nok noe av årsaken.

Andreas Henstein - foto Max Emanuelson
Foto: Max Emanuelson

Hvem: Vålerenga Trolls vs. Eidsvoll 1814s – NM FINALE
Hvor og når: Lørdag 25.juni kl. 18:00, Jordal kunstgress (Oslo)
Score: Trolls 39 – 1814s 54

Om kampen: For en scoringsfest! Det tok riktignok litt tid før det startet for fullt, men når Eidsvoll defense returnerte en interception hele veien til målsonen for seks poeng var det i gang. I andre periode scorte lagene hele 34 poeng tilsammen før de gikk til pause med 24-18 til Eidsvoll. Lagene hadde riktignok scoret like mange touchdowns ved det punktet, men ettersom Eidsvoll tok to poeng ved alle sine ekstrapoengforsøk, mens Trolls tok totalt 0 poeng på sine så hadde bøndene likevel en seks poengs ledelse. Ekstrapoengforsøk er en undervurdert del av spillet hos Vålerenga med andre ord. I tredje periode scorer lagene to nye touchdowns hver, men selv om Trolls denne gang klarer å ta et par ekstrapoeng, velger de å løpe inn fremfor å sparke og taper derfor ytterligere to poeng til Eidsvoll som fortsatt er feilfrie på sine spark (i U17 gir spark to poeng, mens det å løpe inn gir kun ett poeng). Det var altså ikke før i fjerde periode at Eidsvoll dro ordentlig i fra, men de var i ledelsen hele kampen og virket samtidig som det mest komplette laget.

Hva vi lærte om lagene: Det er synd at lagene måtte helt til NM finalen før de virkelig kunne vise hva de var gode for. Det vi lærte var at det tydelig var enklere å score touchdowns enn å hindre motstanderen å gjøre det samme. Med 93 poeng totalt var det riktignok ikke like mye som 2. divisjonsoppgjøret mellom Trolls og Hunters for et par uker tilbake, men det er absolutt uvanlig med så mye poeng i en såpass jevn kamp.

Selv om Trolls kanskje hadde de beste enkeltspillerne i dette oppgjøret, hadde Eidsvoll en disiplin som var bemerkelsesverdig. Trolls var forøvrig også godt over gjennomssnittet på det punktet og det at det var totalt 6 regelbrudd i hele kampen (tre på hvert lag) bekrefter dette (Bronsefinalen hadde forøvrig totalt 18 regelbrudd). Det blir utrolig spennende å se utviklingen til disse spillerne som forøvrig svært mange har en sesong igjen på U17. Dette betyr at vi vil ikke bare få gleden av å se de igjen til våren, men også i det Nordiske U17 Mesterskapet som sportssjef i forbundet, Jørgen Bennestad-Johansen, har lovet oss.

For flere bilder fra U17 NM finalen se albumet publisert av forbundet her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x