Etter runden: 6.serierunde 2016

I ‘Etter runden’ oppsummerer vi den norske serierunden og helgen som nettopp er forbi, ser på resultatene, og ikke minst sammenligner med hva vi trodde i forkant. Her finner du våre tanker om kamper fra både Eliteserien, 1.divisjon, 2.divisjon og U17-nivået!

6.SERIERUNDE, HELGEN 21-22.MAI 2016

ELITESERIEN
v/JM Henriksen

Eidsvoll 1814's vs Vålerenga Trolls

Hvem: Eidsvoll 1814s vs. Vålerenga Trolls
Hvor og når: Lørdag 21.mai kl. 14:00, Bøn stadion (Eidsvoll)
Score: 1814s 28 – Trolls 0
Scoren vi tippet i forkant: 1814s 30 – Trolls 14

Om kampen: Mye ble som forventet, men ikke alt. Trolls yppet seg tidlig, og fikk drevet ballen et stykke før det tok slutt etter et mislykket forsøk på 4.down. Deretter overtok Eidsvoll 1814s ballen, fomlet litt rundt, ga ballen til Riley Bowen etter noen forsøk, og så var det i gang: Bowen samlet yards i bøtter og spann når han fikk ballen denne dagen – det gjaldt fra første drive. Touchdownen på deres første drive var det imidlertid Geir Kristian Hoel som stod for. Hoel hadde også flere fine løp, og ikke minst et vanvittig bra enhånds-mottak, i løpet av kampen.

Trolls greide aldri helt å svare, hverken i første halvdel eller andre halvdel av kampen. I første halvdel ble det enkelte spede forsøk, men man greide ikke sy det hele sammen til drives som endte med poeng. Det var muligheter, og det var gode prestasjoner underveis, men de ble veid opp av vel så gode prestasjoner fra forsvaret til Eidsvoll 1814s. Sistnevnte greide ikke helt å holde styr på Marlon Wayne Hylton, som endte opp med 100 yards receiving i nok en kamp, men så var det da også omtrent alt av produksjon Trolls maktet offensivt.

Til pause var stillingen 21-0, og det virket ikke ufortjent på bakgrunn av det vi fikk se utspille seg på banen. I tillegg til nevnte Hoel hadde Riley Bowen naturligvis signert seg på scoringslista, noe han gjorde to ganger i løpet av kampen. Eidsvoll vant til slutt 28-0, og til stor glede for både lagkamerater og tilhengerne på tribunen var det en pasning fra QB Eivind Brekke til WR Tor Erik Stensjøen som komplementerte scoringene som kom langs bakken.

Statistikken fra kampen:

Stats 1814s vs Trolls 20160521

Du finner mer av statistikken fra kampen her på wiki.amfotball.com.

 

Spillerbørs:

  • 3 stjerner: #41 Riley Bowen, RB/LB Eidsvoll 1814s. Nøkkelen i defense selv om en rekke andre spillere også utmerker seg der. Vi har satt ‘RB’ først som posisjon denne gang, og det skyldes følgende: 10 løp, 159 yards, 2 touchdowns.
    onepixel
  • 2 stjerner: #47 Joacim Eliassen, DE Eidsvoll 1814s. Stor, sterk, bevegelig. Med Jørgen Alnæs på den ene siden og Eliassen på den andre, så blir det press i løpet av kort tid nesten uansett motstander. Så også denne gang, og vi noterer oss at spesielt Joacim Eliassen hadde en solid kamp. Det skyldes selvsagt egne prestasjoner, men vi noterer oss også at han ble gitt vel enkel tilgang til running back som ublokket på spesielt en type løpespill fra Trolls sin side.
    onepixel
  • 1 stjerne: #50 Tron Christian Enersen, LB Vålerenga Trolls. Marlon Wayne Hylton hadde nok en solid kamp for Trolls, men i kamp med Enersen, C Leif Oskar Lindvik hos 1814s og et par andre, så er det Enersen som trekker det lengste strået. Solid spiller som gjør et betydelig antall taklinger og er en bauta (bevegelig sådan..) i forsvaret til Trolls.

 

Hva vi lærte om lagene: Dette var på mange nivåer omtrent som antatt på forhånd, med ett sentralt unntak: Trolls kom aldri inn i målsonen. Pasningsspillet deres la seg noe under midtveis mellom forrige gang de spilte mot Eidsvoll (-4 yards passing) og det de gjorde mot Vikings (221 passing yards) – noenlunde slik vi antok i ‘Før runden‘, og 102 passing yards var en klar progresjon fra forrige gang mot 1814s. Samtidig: 102 er ikke spesielt mye. Kanskje forteller den også noe om Norges beste forsvar?

Forsvaret til Eidsvoll gjorde manns jobb og vel så det. Riktignok fikk Trolls en del passing yards, men på bakken var det bom stopp og bakover. Ja; det gikk faktisk bakover totalt sett, med -23 yards på bakken. Trolls hadde -9 mot Vikings, så løpespillet er noe å jobbe med i tiden som kommer. Read option blir vanskelig med nåværende blokking scheme når QBens evne til å løpe ikke respekteres fullt ut av forsvaret…med mindre Marlon Wayne Hylton er flyttet inn på QB – og det ser alle. Det ble i det hele tatt en tøff dag på jobben for Trolls sine running backs.

Eidsvoll 1814s var tilbake i godt gammelt slag etter det forsmedelige tapet mot Lura Bulls sist. Men: Flaggfesten fra forrige gang fortsatte. Riktignok for begge lag, men særlig for Eidsvoll. 14 penalties for 100 yards er betydelig, og noe å sette fokus på. Da mener vi fokus på det man selv kan gjøre noe med – og det er faktisk majoriteten av det.

Eidsvoll et par interessante grep i denne kampen; de kastet klart mer enn i tidligere kamper med sine 18 forsøk, og de ga ballen til RB #33 Dennis Kristiansen i større grad enn de tidligere kampene. Det sistnevnte gjaldt også en god porsjon løp før kampen var inne i 4.periode såvidt vi kan erindre. Kristiansen lyktes ikke spesielt godt, men har et rykk og en bevegelighet som gjør det spennende hver gang han får ballen. Vi ser ikke vekk fra at han har noen flotte løp ventende på seg før grunnserie+sluttspill er over.

Det var ingen dum idé av 1814s å jobbe litt ekstra med pasningsspillet, og ikke minst signalisere til fremtidige motstandere at det er der. Derimot var suksessen fortsatt begrenset om man ser på pasningene i seg selv, men det ble en TD, og det ble nesten 45% completions ut av det (noe som er dårlig om man sammenligner med mange nivå, men ikke med det som foregår i Norge i år). Det ble riktignok også 2 interceptions, som begge burde vært unngått. Sum a summarum: Et bra tilskudd til «bread and butter», men ingen endring i hva som er hoveddelen av angrepet.

 

Vikings vs 1814s 2016 - Foto Max Emanuelson AX_3800
#47 Joacim Eliassen fra en tidligere kamp. Foto: Max Emanuelson

Rundens MVP offense: #41 Riley Bowen, RB Eidsvoll 1814s. 10 løp, 159 yards = snitt på 15,9 pr. løp…og 2 touchdowns. Det er vanskelig å se for seg noen enkeltspiller som er viktige for sitt Eliteserie-lag enn Bowen har vært for Eidsvoll hittil i år.

Rundens MVP defense: #47 Joacim Eliassen, DE Eidsvoll 1814s. En mengde taklinger i bakfeltet, setter press på QB på pasningsspill. Stor, rask, atletisk – innehar majoriteten av kvalitetene man ønsker i en defensive end, og viser det!

Rundens «se opp for» spiller: #77 Leif Oskar Lindvik, Center Eidsvoll 1814s. Eidsvoll sin center, med bakgrunn fra NTNUI Nidaros Domers og landslaget før han kom til 1814s før årets sesong, hadde kontroll på sin mann stort sett hele dagen. Trygg og god så lenge blokke-ansvaret er DL. Det var driv i det Lindvik gjorde lørdag!

 

1.DIVISJON
v/Thomas Olsen

Foto: Monica Ericson
Foto: Monica Ericson

Hvem: NTNUI Nidaros Domers vs. Drammen Warriors
Hvor og når: Lørdag 21.mai kl. 14:00, Lade Idrettspark (Trondheim)
Score: Domers 33 – Warriors 0
Score vi tippet i forkant: Domers 42 – Warriors 6

Om kampen: Warriors starter med ballen og driver godt nedover banen før det sier stopp rundt midtbanen og de må sparke fra seg ballen. Tre spill senere får de den riktignok sparket tilbake til seg men de har ikke noe hell denne gangen heller. Når Domers så får ballen løsner det endelig litt og en langpasning fra Brage Harby får Trønderne i scoringsposisjon. Noen spill senere kan Johannes Moe sende av gårde en pasning til en vid-åpen receiver i målsonen og hjemmelaget går opp i ledelsen. Drammen får det fortsatt ikke til og Sondre Vik Furuseth viser at Domers også kan løpe med sitt 30-yard touchdownløp. Drammen går nok en gang tre og ut, og Domers setter nok en touchdown. Begynner vi å se et mønster? Det er dog variasjon og Warriors er nære å score etter et 70-yards kickoffreturn fra Stian Kolås, men en interception av en velplassert Domers-linebacker setter en stopper for den drømmen. Domers scorer en touchdown til, og etter nok en interception, denne gangen av Såndre Osen, setter de sin femte for dagen før lagene går til pause. Etter pause er det kjedelig frem til en Domers spiller kommer borti en punt og Drammen får kontroll på den på Domers 35-yardlinje og en langpasning fra Kristian Andresen gir Warriors ballen på Domers 3-yardlinje. De er veldig nær, men klarer desverre ikke å få inn en scoring.

Hva vi lærte om lagene: Her traff vi veldig godt med vårt forhåndstips. Drammen virket å ha tatt et steg opp fra forrige kamp, for her kjempet de virkelig fra start til slutt. Løpespillet fremsto igjen som relativt anonymt, men Kristian Andresen var langt mer presis med pasningene sine enn tidligere. Han kastet riktignok to interceptions for dagen, men det må huskes at Domers er et særdeles godt lag. Trønderne rullerte på sine to unge quarterbacks Brage Harby og Johannes Moe og begge hadde stor suksess. Sondre Vik Furuseth gjorde nok en god kamp, og Domers forsvarsenhet hadde stålkontroll. Hva mangelen på produksjon i andre halvdel skyldes er vi usikre på, men vi regner med at det var en blanding av at de hadde tatt ut startere, samt at Drammen spiste mye av klokken når de hadde ballen. Storoppgjøret mellom Åsane og Domers neste helg gleder vi oss noe utrolig til!

 

Hvem: Olavs Menn vs. Åsane Seahawks
Hvor og når: Lørdag 21.mai kl. 13:00, Skjeberg Sportsklubb (Sarpsborg)
Score: Olavs Menn 14 – Seahawks 15 
Score vi tippet i forkant: Olavs Menn 21 – Seahawks 34

Om kampen: Seahawks starter med ballen og går hardt ut. Allerede på første drive velger de å “gå for det” på fjerde forsøk på egen banehalvdel, og selv om de lyktes med dette to ganger så ender det tredje “fourth-down conversion” forsøket i en interception og Olavs Menn tar over ballen. Også de prøver seg på å konvertere fjerde forsøk, men de mislykkes allerede første gangen. Selv om Åsane så tar over ballen på Olavs Menns banehalvdel klarer de ikke å sette poeng på tavlen denne gangen heller, og slik frem og tilbake går forøvrig resten av første halvdel også og lagene går til pause med 0 poeng totalt.

I andre halvdel derimot så begynner det å skje ting. Olavs Menn starter med ballen, men klarer ikke å produsere og må sparke den bort etter tre forsøk. Åsane er ikke noe bedre, men etter at de har sparket ballen tilbake til Olavs Menn klarer sarpsborglaget å fumble ballen på sitt første spill og Seahawks får ballen 20 yards fra målsonen. Godt hjulpet av et hjelmgrep fra Olavs Menn, kan til slutt runningback Ingi Thor Kristjansson pløye igjennom de siste yardene og sette de første poengene for dagen. Det at Olavs Menn fumbler igjen på det påfølgende avsparket hjelper Åsane ytterligere, og selv om de sparker bort ballen igjen noen spill senere, så er det et så godt punt at Olavs Menn må snappe fra egen 1-yardlinje og Seahawks tar en Safety det første spillet. Heller ikke her gir Åsane seg og noen minutter senere når Olavs Menn velger å “gå for det” på fjerde forsøk på egen 30-yardlinje blir de stoppet kontant. Etter et langt løp av Mauricio Salazar er det bare for Phillip Pålsson å dumpe en pasning til Jørgen Rebnord for å øke ledelsen ytterligere. Noen minutter inn i fjerde periode derimot sørger et langt punt-return fra Olavs Menn Tom Erik Lien for at Sarpsborglaget får ballen på Seahawks 25-yardlinje. Dette var gnisten de trengte og noen spill senere sender Travis Cornwell av gårde en langpasning til Thor-Martin Frøyland som var godt plassert i målsonen. Et fake field-goal på ekstrapoengforsøket sørger for ytterlige to poeng og Olavs Menn har igjen seieren innenfor rekkevidde.

Når Seahawks får tilbake ballen blir de raskt tvunget til å punte før Olavs Menn er i gang igjen. Med presise pasninger av Travis Cornwell, harde løp av Joacim Judhov-Rindberg, men også godt hjulpet av at Seahawks sitt forsvar begår to 15-yards straffer nærmer de seg målsonen igjen, og kommer til slutt også inn i den, ved at Frøyland tar imot sin andre touchdown for dagen. Det at Olavs Menn går for to poeng, og seier, på ekstrapoengforsøket viste seg derimot å være et dårlig valg, og når de mislykkes ser det mørkt ut. De forsøker seg på et onside-spark, men er langt ifra og lykkes og Seahawks kan løpe ut klokken.

Hva vi lærte om lagene: Vi er ganske fornøyd med forhåndstipset vårt i denne kampen. Vi hadde tro på at det skulle bli jevnt, selv om vi hadde nok ikke trodd det såå jevnt. Det Olavs Menn beviste i dag var derimot viktigere, nemlig at det er ikke så stor avstand i divisjonen som det kanskje har virket. Olavs Menn har tapt knepent for både Seahawks og Domers, men begge kampene har vært så jevne at det ikke lenger en noen selvfølge at vi får Seahawks og Domers vs. Eliteserielagene i sluttspillet. Selv om Sarpsborglaget slet veldig på offense de tre første periodene i kampen, så åpnet både løpe- og pasningspillet seg mot slutten. Thor-Martin Frøyland viser seg som en viktig spiller med sine to touchdowns for dagen, men også Joacim Judhov-Rindberg og Sebastian Minge (som forøvrig ofte er å finne både på offense og defence) hadde en god kamp. Det at OM har to kritiske fumbler bidrar til at Seahawks vinner, men om de klarer å holde på ballen ved neste korsvei skal vi ikke se bort ifra årets første upset.

Seahawks så langt mindre solide ut enn de har gjort mot bunnlagene Drammen og Haugesund. Både løpe- og kastespillet hadde problemer, og selv om de ofte fikk yards så sa det som regel slutt lenge før de kom inn i målsonen. Likevel var det regelbrudd som holdt på å koste Seahawks kampen, så det er et område de er nødt til å skjerpe seg på. Det å slippe inn 14 poeng i fjerde periode uten å score et eneste selv er nok samtidig noe trenerne er veldig lite fornøyde med, så det å avslutte jevne kamper bør være et fokusområde i uken som kommer, for oppgjøret mot Domers kommer til å bli langt fra enkelt.

 

2.DIVISJON
v/Thomas Olsen & JM Henriksen

Foto: Kristiansand Gladiators Facebookside

Hvem: Kolbotn Hunters vs. Kristiansand Gladiators
Hvor og når: Søndag 22.mai kl. 14:00, Sofiemyr Matchbane (Kolbotn)
Score: Hunters 0 – Gladiators 30

PS! Box score fra kampen med statistikk for Gladiators sine spillere finner du her!

Om kampen: Hunters starter med ballen, men etter en first down sier det stopp og Kristiansand tar over. Levan Abramishvili viser hvor god han er for nivået å setter både en touchdown samt to ekstrapoeng etterpå. Resten av kampen fortsetter i samme dur, og selv om Hunters klarer å produsere yards på sine løpespill av og til så er det ikke nok til å komme på tavlen. De er nære noen ganger, men det blir aldri helt nok. At de kaster to interceptions og fumbler ballen to ganger hjelper heller ikke, spesielt med tanke på at de kun presser frem en turnover selv.

Hva vi lærte om lagene: Kampen ble desverre ikke så spennende som vi hadde håpet på, og Kristiansand beviste at de trolig er toppen av 2. divisjon i år. Hvis de fortsetter som de har spilt siden sesongstart er det ihvertfall ingen andre lag som kan hindre dem i å bli seriemestere i år. Hunters runningback Pontus Rulander bryter løs noen ganger, men klarer aldri å komme seg helt inn i målsonen. Vi legger også merke til at nevnte Rulander tar over som quarterback et stykke ut i andre halvdel etter at Hunters QB går ned med skade. Forhåpentligvis er han tilbake til neste kamp.

 

Hvem: Lillestrøm Starfighters vs. Fredrikstad Kings
Hvor og når: Søndag 22.mai kl. 14:00, Vigernesjordet (Lillestrøm)
Score: Starfighters 34 – Kings 0

Om kampen: For en del uker siden sa vi at dette var den optimale kampen for Kings etter en lengre pause. Det kunne det sikkert vært, men da måtte Lillestrøm vært på samme nivå som tidligere. Det er de ikke; de er i utvikling, og da rette veien. Det ble enveis på poengtavla, og det var hjemmelaget Starfighters som kunne smile bredest når oppgjøret var over – de tok en velfortjent seier!

Hva vi lærte om lagene: Starfighters har noe på gang. Nei; de er ikke helt i toppen av divisjonen, men de er ikke nede i søla hvor de var i fjor. Et poengtrekk for å ikke ha nok dommere gjør at de har litt lengre vei for å klatre oppover på tabellen enn enkelte av konkurrentene, men sportslig har de ihvertfall tatt grep. Så får vi håpe det administrative følger etter; dommerkravene er også en del av det å ha et lag.

Kings fikk nok ikke helt det de hadde håpet på, og det blir nok en hard sesong resultatmessig ser det ut til. Vi noterer oss at de fortsatt har talent på banen som må syes bedre sammen, samt at de har svært gode forutsetninger i forstand av en av landets vakreste byer med stor nok befolkning til å rekruttere seg oppover over tid. På tide å snuse mer på juniorvirksomhet, Kings?

 

Hvem: Tønsberg Raiders vs. Oslo Vikings II
Hvor og når: Søndag 22.mai kl. 15:00, Gamle Idretten (Tønsberg)
Score: Raiders 44 – Vikings 33

Om kampen: 77 scorede poeng, dere! Her visste lagene å finne målsonen. 22-12 til pause, og da sier enkel matematikk at det var 22-21 etter pause. Masse scoringer under hele oppgjøret, og helt sikkert mye morro for den nøytrale tilskuer. For ikke å glemme hjemmesupporteren, for det var hjemmelaget som vant til slutt.

Hva vi lærte om lagene: Tønsberg Raiders kjemper om å vinne 2.divisjon. Det hadde vi null tro på før seriestart, og vi er vel ikke så sikre på om mange i Tønsberg hadde tro på det heller. Men: De fortsetter å produsere, og da er muligheten der! 26.juni smeller det på Karuss i Kristiansand, og det blir spennende å se om Raiders fortsatt er ubeseiret etter et plyndringstokt ned til Kjuttaviga & di.

Vikings sitt 2.lag lærte vi ikke så mye om; vi noterer oss at de var en reell utfordring for Tønsberg Raiders, og har kvaliteter til å dra slike kamper i land. Denne gangen gikk det ikke, og 44 poeng er mye å slippe inn. Normalt skal 33 scorede poeng holde til seier, så at det er noe å hente i det defensive arbeidet – det kan man neppe tvile på.

 

U17
v/Thomas Olsen & JM Henriksen

Gjennomgang U17 2014 - bilde 02 - foto Bjørn Rødsten
Arkivfoto fra BVHIF første seier. Den gang under navnet Gators. Foto: Bjørn Rødsten

Hvem: BVHIF Ironmen vs. Oslo Vikings Rød
Hvor og når: Lørdag 21.mai kl. 14:00, Gommerudbanen (Bærum)
Score: Ironmen 18  – Vikings 26

Om kampen: Dette var et jevnt oppgjør, tilsynelatende fra start til slutt. Ironmen scorte først, men Vikings kontret kjapt. Det samme gjentok seg i forstand av at Vikings scorte, og deretter Ironmen, og det var 12-14 til pause. Andre halvdel ga mer av det samme, i en jevn kamp hvor et par scoringer helt på tampen fikk sluttresultatet til å suse opp til 18-26. Vi leste Bærum sin beskrivelse av kampen, og noterer oss at talentet Mads Hilton gjorde en svært god prestasjon med kickoff retur på 80 yards til kampens siste touchdown. Da ble det i det minste en fin avslutning også for hjemmelaget, selv om det ble tap for Ironmen denne gang!

Hva vi lærte om lagene: Som forventet ble oppgjøret mye jevnere enn forrige gang lagene møttes. Ironmen har utviklet seg godt i løpet av årets sesong, mens Vikings virker å vise en gradvis nedgang i kvaliteten på spillet. Likevel holdt det ikke til seier for Bærumslaget neste gang, men det å i det hele tatt være jevnspilte med hovedstadslaget er noe man bør være fornøyd med uansett.

 

Hvem: Åsane Seahawks vs. Haugesund Hurricanes
Hvor og når: Søndag 22.mai kl. 14:00, Myrdal kunstgress (Åsane, Bergen)
Score: Seahawks 42  – Hurricanes 6

Om kampen: Som vanlig hadde Åsane gjort en superb jobb og satt opp livestreaming av kampen. Vi er imponert over kvaliteten de holder på sendingene, og takker og bukker for at det finnes ildsjeler som tar slike grep! Vi kommer tilbake til dette i podkasten vår seinere i uka, og muligens også i en egen artikkel om det. Du kan med andre ord fortsatt se kampen med egne øyne, om du ønsker det. Vi antok på forhånd at dette oppgjøret kunne bli jevnt, men slik ble det ikke. Åsane var det klart førende laget, og selv ikke en flott touchdown fra Haugesund kunne endre på at hjemmelaget dro dette trygt i havn.

Hva vi lærte om lagene: Åsane Seahawks holder et høyere nivå enn Haugesund Hurricanes, og sistnevnte presterte nok bedre hjemme mot Eidsvoll enn borte mot Åsane. Da gjenstår det å se hvordan Hurricanes håndterer Seahawks når sistnevnte kommer på besøk til Haugesund kommende helg.

 

Hvem: Trondheim Amerikansk Fotballklubb vs. Vålerenga Trolls
Hvor og når: Lørdag 21.mai kl. 14:00, Lade Idrettspark (Trondheim)
Score: Trondheim 0  – Trolls 61

Om kampen: Det gikk som forventet og Vålerenga dominerte alle sider av ballen fra start til slutt. Det er tydelig at Domers ikke er på nivået de var i fjor og at det trengs mer jobb for å komme dit igjen. Riktignok har de en ung stall for fremtiden, så det er mulig de kommer tilbake i toppform om et års tid.

Hva vi lærte om lagene: Det ser ut som om det er lite som kan stoppe Vålerenga Trolls på deres ferd mot NM-finale i år. Laget har scort i gjennomsnitt 61,6 poeng i sine fem kamper i år, samtidig som de kun har sluppet inn 18 poeng totalt. Trondheim møter Vikings Hvit neste uke (hvis Vikings har nok spillere denne gangen riktignok) til en kamp de har langt større sannsynlighet for å vinne.

 

Hvem: Tønsberg Raiders vs. Oslo Vikings Hvit
Hvor og når: Søndag 22.mai kl. 12:00, Gamle Idretten (Tønsberg)
Score: Raiders 30  – Vikings 0 (Walkover)

Om kampen: Vikings Hvit fikk en skade under oppvarmingen som førte til at de ble under det minste tillatte antall spillere for å starte kampen. Tønsberg vant derfor automatisk 30-0 på walkover.

Hva vi lærte om lagene: Når et lag taper såpass stort tidlig i sesongen kan det fort gå ut over motivasjonen til spillerne. Ønsket om å spille er ikke lenger like stort, og det virker som om det er det som er skjedd her, noe som er veldig synd. Forhåpentligvis klarer de å samle seg igjen før hjemmekampen mot Trondheim neste helg. For Tønsberg er det synd å miste en kamp, men det er ikke mye å gjøre med det.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x