Takk for følget under vårsesongen 2017!

Hei du som leser Amerikansk Fotball sine artikler, ser våre videoer og hører på podkasten vår! Siste kamp i Norges vårsesong er nå ferdigspilt, og det er ikke nye seriekamper før slutten av august. Vi tar ikke ferie her hos oss av den grunn, men vi vil allikevel benytte anledningen til å takke for våren!

Det gjelder spillere, trenere, dommere, andre ressurspersoner, og ikke minst – de som følger med uten å ha noen spesifikk rolle annet enn tilskuer eller supporter! Vi vil spesielt takke både de som leser artiklene våre, samt de som velger å kommentere, sende inn mail eller meldinger og gi tips, innspill, og hva det måtte være!

Vi ser stadig vekk et engasjement knyttet opp mot «det nære», det vil si det som foregår her i Norge. Noen vil høre mer om seg selv, noen vil fremheve andre, noen vil at sakene skal skrives annerledes, og noen vil bare påpeke hvor flott de synes det er at noen tar seg tid til å omtale norsk amerikansk fotball kontinuerlig slik vi gjør her hos Amerikansk Fotball. Uansett hvilke(n) kategori(er) du tilhører vil vi takke for at du er engasjert! Noen ganger får du se at vi justerer, og noen ganger er det nok ikke så lett å legge merke til at det skjer endringer – men vit at ditt innspill uansett da har vært en del av vurderingsgrunnlaget vårt!

Amerikansk Fotball stopper ikke opp nå selv om den norske sesongen er over for denne gang. Vi publiserer artikler utover hele sommeren og -naturligvis- høsten. Bli gjerne med oss på den ferden også!

Vårt fokus skifter nå gradvis mot NFL, college-fotballen, high school og så de norske høstseriene og landslagsaktivitetene som foregår i siste halvdel av året. Før den tid har vi riktignok noen artikler igjen om NM-finalen (‘Etter runden’, highlight-film og flere intervjuer, eksempelvis), så det kan du forvente å se de nærmeste dagene.

Om du selv skulle kjenne skrivekløen melde seg, eller kan bidra på andre felt som video, bilder, illustrasjoner, grafikk, webdesign…gi oss en lyd! Vi har plass til flere bidragsytere 🙂

Takk for følget og ha en fortsatt god sommer!

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x