Torsdagsfotball: Houston vs. Indianapolis

Denne uken er det langt mer spennende fotballnyheter enn en skarve NFL-kamp, og alle i redaksjonen ønsker de norske gutta lykke til mot Russland på lørdag.

Likevel, vi bringer dere oppdateringer og previews på de mindre viktige kampene i NFL. Først ut i uke 5 er:

Indianapolis Colts @ Houston Texans -1.0

 

andrew-luck-colts1

 

Denne kampen sto uten odds i et par dager, grunnet usikkerheten rundt Colts sin quarterback-situasjon. Den er fortsatt noe usikker – treningsrapportene som ble sluppet onsdag har både Andrew Luck og Matt Hasselbeck som questionable. Dette betyr per NFL sin definisjon at de har 50/50 sjanse til å spille kampen. Det at Colts resignerte Josh Johnson igjen denne uken gir derimot en bedre pekepinn på at alle i Indianapolis er usikre på om Luck er klar på søndag.

Det har vært en vanskelig sesong for begge lagene, og Colts har kjempet seg til 2 seire de siste to ukene for nå å sitte på topp i divisjonen. Houston ligger bare en kamp bak, og vil med en seier her stå likt med Indianapolis med en viktig tiebreaker. Colts har ikke imponert i år – det har heller ikke Texans. Hjemmebanefordel teller mye her og Houston klarer akkurat å ro i land en seier her, selv om Luck spiller.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x