Torsdagsfotball: Pittsburgh vs. Baltimore

Baltimore Ravens -3.0 @ Pittsburgh Steelers

Aiaiai, den kampen kan ikke ha gjort godt for Steelers fans. Etter en (ulovlig?) hit av Mark Barron i St. Louis-forsvaret ble Ben Roethlisberger kjørt av banen med store smerter i kneet. Man fryktet det verste, dog på en måte slapp Steelers unna med skrekken: en strukket MCL og 4-6 uker på sidelinjen, istedenfor røket korsbånd og ute for sesongen. Et ødelagt kne er selvfølgelig ikke gode nyheter, men det kunne vært verre. Pittsburgh klarte å slite ut en seier mot Rams til slutt, og ligger nå på andreplass i divisjonen med 2 seire og 1 tap.

På andre siden på torsdag står et Baltimore-lag som har tapt tre på rappen. Først en møkkakamp mot Denver, deretter et ydmykende tap mot et antatt svakt Oakland, før Cincinnati gjorde som de ville i 4. quarter og tok kontroll over divisjonen med sin tredje strake seier. Med andre ord: Baltimore er desperate etter å vinne denne kampen.

Dermed kan man si at skaden til Roethlisberger kommer på et beleilig tidspunkt for Baltimore. Michael Vick er nok en av de bedre backup-qbene i ligaen, men han har bare vært i systemet til Todd Haley siden slutten av august, og han er ikke like nøyaktig med pasningene sine som Roethlisberger er.

Det er likevel interessant å se at Ravens er satt som trepoengs favoritter i denne kampen, ene og alene på grunn av skaden til Steelers-quarterbacken. Spørsmålet er hvordan resten av Steelers responderer på utfordringen.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x